Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srebrenica Zbog te sramote od covjecanstva nisi osjetio kako je to u logorima za vrijeme II svj rata....nisu te jurile ustase po tvom selu....ta \"sramota od covjecanstva\" je docekivana u Zagrebu sa cvijecem (prelistaj malo istoriju). Vjerovatno si neki lik koji je prekinuo 7 razred osnovne skole zbog rata il nestro slicno pa sad svoje komlekse i frustracije isresas preko neta! Svako moze biti jak na netu, al u stvarnosti.....?!?!
@@@srebrenica Zašto loyavi, ne znam šta ti to znači, za Srebrenicu ćemo se još jednom poračunati a što se tiče suda u Hagu, pa za srbe treba formirati stalni Sud, ljudi su u Hagu završili procese čak i za zvijeri i kanibale iz Ruande, za srbe mora postojati stalni sud. Vi ste smeće čovječanstva.
dabogda se pobili izmedjuse....treba dati svakom po kasikaru pa neka acaju ko moze dalje
Sta ko igra?Paprika protiv Cvekle?
Derbi definitivno treba odrzati. Zbog kontinuiteta makljaze u Srbjii.
pa sasvim pametna odluka. stoka ne treba stolice.
Fak polis fak Albanija!!!! Viva Serbia
Mi dolazimo a vi kako hocete!! PFC FOREVER
Proud to be SERB!!!!! Dovedite reprezentaciju BiH u BL! xD
UKINITE STADION NAJBLJE VAM JE, KAD STE PRIMITIVCI BOLESNI
najbolje je da ukinu srbiju
AD.MINE JE.B.EM LI TI SVE STO IMAS I ZIVO I MRTV.O!
@srebrenica 13.10.2010. u 15:04 Ne boj se loyavi, neces vise zivjeti sa nama, zato smo tebe i tvoje i potjerali iz Srebrenice! OK samo nemoj sutra komentarisati da se samo Srbi hapse i šalju pred sudove,pa hapse se zbog gore navedenih stvari u tvom komentaru.
Opet kriza identiteta...xaxaxax
jel se to javljas iz Sarajeva ili su i tebe otjerali u Swensku :), Bozic bata, sestra tvoja za tuki me fata :) zduvaj ga bolesnik