Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest im ga Wenger uvalio za paprenu cijenu. Svaka cast profesore
Arsenal napravio stadion na barcinim kupovinama...uglavnom promasenim.
Konačno su se sjetili da treba i obranu pojačati.
Doveli su i Jane Ahonena
Tanki su bili u zadnjoj liniji mislim da je Vermalen dobro pojacanje, pokusavali su i boljeg igraca dovesti no ni Hummelsa, ni Kompanya, ni Thiaga Silvu nisu uspjeli dovesti, svako od nih bi kostao minimalno dupli iznos ako ne i vise, tako da je Vermalen i sa te strane dobar transfer Barce!
Pomalo bezveze je da su spremni za jednog Neymara dati tolike pare a za odbranu skrtare,ovaj 28 godina a Mathieu cini mi se 30,ne znam,navijac sam Barse i ova dva igraca mi se ne cine kao dobar izbor..moze pricat ko sta hoce al ovaj Arsen zna prodat igrace,prosli put uvali im levata Songa,pa ne bas sjajnog Cesca i na kraju Vermaelena koji mora na dupli ljekarski :)
40 miliona dali za stare lisce a mogli za te pare uzeti Benatiu ili Mangalu i ponovo imati u Bartri dobru zamjenu...ovu novu transfer politiku Barcelone nek razumije ko hoće ://///////////