Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ti sve tri nacije mogu hebati sve po spisku...
Prevara od igraca.
placebo
NEMANJA, IZDAO SI SJEVER
Nemanja popusi nam karu nananana, sto si bio pitar jebemo ti staru nanana...Oooo Siroki je sampion!,
zabit ce ga sarajevu oca mi
Haj sada bez onog nacionalnog i bez poelmike Zeljo-Sarajevo, sasvim realno i neutralno, ovaj Biblija poooojma nema! Ne znam ko ga je ikada dizao? Price bili o njemu, ja mislio bice nova zvijezda - za ovoga je pola Premijer lige Ronaldo a kamoli ovi iz reprezentacije!
danasnji cetnici hoce svukuda....... a i Hrvati su se promijenili:)
Dobro dosao Nemanja!!!
Pitarska tuga je golema. Ovaj vam je bio zakletva. Tuzno vas je i komentarisati. Otisao je Cimrot,propao vam Bilbija,Amidza se ne eksponira vise a Jesic razmislja kako ce zamijeniti Duljevica kad ode u Želju. Na prste jedne ruke mozemo nabrojati igrace koji su uspjeli iz SD Torpeda.
moze li se njegov odlazak smatrati pojacanjem tima na kosevu
mene bi bilo sramota da kmecim o duljevicu :) Duljevic ostaje u FKS
predviđam mu blistavu karijeru......na klupi
ne lupaj matere ti! covjek je igracina (barem za nasu ligu) :)
@JasonSTATHAM jarane svak ima pravo nasvoje mišljene....al kad već spominješ ligu, kakva liga -takvi i klubovi i igrači....jednom rjecju smeće
Sta ucinio si ti od zivota svog... ccc