Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si prvak šugave zemlje ti si dio mostarskih snova dolazis sa ZAPADNE strane i volim te do bola
I redovno dobija batine od Bosnjaka hehe
@Remastered vidimo iz prilozenih 3:0 :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tiho, tiho teče Neretva, nema više dušo veleža kraj Neretve samo ti i ja, Zrinjski Mostar, Herceg-Bosna moja država, moja država!
I onda se probudis, sjebes i pocnes balaviti po klixu.
Hahaha sta drugo znate osim klat, to ste 93 pokazili Ubij se konju, nasto si od silovanja turaka i stim se ponosiš glupane
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvati vs Turci 3:0
Velez treba da bude sinonim i ponos BIH,a ne da se rasipa.To je klub koji se odupire "apartheidu" Hrvata na tim prostorima! Gdje je onaj milioner VAHID HALILHODZIC,onaj Mostarac? Zasto on ne pomogne Velezu jer nasi ga haman smatraju za SVECA,a frajera libo racku za nas! SPASITE VELEZ DOK JOS IMA NADE ZA NJEGA!!!
Vahid nije vidio Mostara do petneste godine,kakav bola Mostarac.
JEBBO VAM ZRINJSKI SVE PO SPISKU KLXE. PORED ONAKVE PARTIJE SLOBODE (I SARAJEVA KOJE NE GOTIVIM) VI SE RASPISALI O hb KLUBOVIMA. SRAM DA VAS BUDE
SVINJSKI
Opet gubitnici.
Kad se ukloni bagra iz i oko Veleza, tada ce se rijesiti i problem Veleza. Doci ce ljudi spremni da rade i ulazu.
U klub iz vrapcica? :D
Sto prije otjerati sve "trenere" iz mladjih kategorija Veleza. Njihovim radom Velez je dosao u situaciju da nema igrackog kadra koji ima kvaliteta i talenta da pokuca na vrata prvog tima. Olos od trenera.
ahihihihihi , el vehlež ne može igrati ni prvu ligu pederacije, a ne sa zrinjskim :)
Ali el zrinjski nije klub sa historijom kao velez, niti ce to ikad biti :) nisam ljubitelj ni jednih ni drugih, ali ti prica smrdi :)
@voda900 Zrinjski je davne 1929. dero vehlez
PRIKAŽI ODGOVORE (2)