Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladen Zeljković zaista nema šta da traži u Želji. Sve u svemu, sa još jednog teškog gostovanja smo se vratili neporaženi. ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Dobro smo igrali, oni više napadali al' eto, 1-1 i bod protiv prošlogodišnjih prvaka i tu u gostima nije tako lagano. :) Šteta glup smo gol primili, ne zna se ko je više kod tog gola pogriješio al' eto, šteta Memije i stative bem mu život! VOLIM TE ŽELJO!
Seljak ae marš u svoje selo veselo.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Trebala su se ovdje uzet sva tri boda, nisam zadovoljan igrom
jebi zrinjskog le jebi zrinjskog le a i ultrasee !!!
Naprijed Željo Ljubavi moja !!
kupio željo bod kao i u širokom i kao ovih 7 titula i 6 kupva sve je to željo kupio a sarajevo je na čelu sa mučom i ćelom pošteno osvojilo titulu
Kad gubi, Pobijedi ili nerešno igra. Moras uvijek volit taj klub sto u tvoje srce zarastlo.
a i komentator nije navijao za zrinjski,pitar al ofirni
Nevjerovatno je kako se prica ovih malih plavih seljovaca mjenja iz kola u kola, i toliko su je ove godine pota okrenuli da ni sami ne znaju sta je istina!!! Prvenstvo se pokusava namjestiti i vec je dogovoreno kome sta ide, ali niko ne pita Sarajevo moze li to tako!!!!!!! Jebat cemo mi mamice i ovim majmunima sto su umislili da su svemoguci, samo polako!!!
Na cemu si ti , ili ti kontas da bahatost treba biti vrlina i da konacno dodje ta titula ......prijedlog - posto ste puni ko brodovi kontaktirajte Amara i angazujte ga i to je to zagarantovane duple titulle.....
glup si za medalju !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E, liga i govana. Ovo treba ukinuti pod hitno!!
kakvo je stanje na tabeli komsije
Siroki dominira
Pizaj sledece kolo
Bravo momci...a vi pusikurci seri te na sudije i gledajte gdje je ko pripreme imao sta je jeo i imali ko para.Mamu vam klosarsku!!!!
ma pusite ga dusmani... volim te Zeljo...
Ne bi 2 u B Luci a ni u Mostaru pitari pušite Kar.u
Sarajevo SRCE :*
gazi gazi škutoreeee
Bod po bod, pogaćama!