Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji pa da bas svaka konverzacija ovde ode na politiku... nevjerovatno! Cestitke za Zrinjski, samo vi cuvajte obraz BiH fudbala! A nije lose ni pokoji euric da se satvi u dzep, pa mozda bude i pokoje pojacanje...
Žaslosno je da se sve na ovaj način gleda. Navijač sam Zrinjskog i smatram da je ovo jako dobar uspijeh, otići u treće pretkolo. Žao mi je što Željo nije ništa napravio . Širokom svaka čast, izvući 2:2, to je samo dokaz da Premijer liga napreduje, sjtetite se gdje je bila prije 7-8 godina.
cuj pitara nevade zelju iz usta, pa bolje izgubit od hapoela 5:0 nego od travnika 3:1
Ovo je dobro a ne kao željo 5:0 sramota! PS Navijam za Želju.
kako je ono igrao željo? da te podsjetim: http://eurorivals.net/hapoel-tel-aviv:zeljeznicar-sarajevo-highlights-goals-video_20100714.html i ovo: http://www.themaniacs.org/forum/viewtopic.php?t=10991&sid=22b00f3e00575c23fe9ade8ca259ccd1
NEZELIM DA UMANJIM USPIJEH ZRINSKOG...ALI POREDIT OVE MOMCADI SA ONIM HAPOELOM KOJI SIGURNO IGRA LIGU SANPINA JE VISE NEGO SMIJESNO ...MISLIM DA ZELJO NIJE I NEMOZE BOLJE SA ONOM EKIPOM U U ONAKOM RANGU TAKMICENJA...NJIHOV GOLMAN NA TRZISTU KOSTA KAO KONPLETAN ZELJO...SIROKI SE DOBRO DRZI ZIVI BILI VIDILI AKO PRODJE OVO KOLO ISTI POTOP KAO ZELJO CE DOZIVIT..NAVIJACI BORCA SU BILI SAMOUVJERENI ALI DRUGOLIGAS IH JE NADIGRO MOGLOJE BITI I GORE,VJEROVATNO NECE PROC OVOG DRUGOLIGASA...A SARAJEVO VIDIM PUNO JE SLATKI PRICA,SVAKI POZNAVALAC FUDBALSKI PRILIKA ZNA DASU IZ SARAJEVA OTISLI PRAVI IGRACI NOSITELJI IGRE BORDO EKIPE,BELOSEVIC,SKORO,MAKSUMIC,MUMINOVIC,RIZVANOVIC...OVI STOSU DOSLI DA LJUDE PRIJE PRVENSTVA NE GRDIMO ALI MISLIM DA NISU NI BLIZU DOSTOJANSTVENA IMENA ZA TAKAV KLUB KAO STOJE FK SARAJEVO..
mi idemo hodzama svaki dan jer u nasu groznu vjeru nemamo povjerenja. a volimo i muslimanske obrezane kittte, jer su nas turcii pravili a mi pogani smo presli na ovo smrdstvo.. ne znam kako, ali mi je halil najbolji jebbac.. ovi nasi smrdi puno su masni i smrde na bijeli luk. a sto su i kukavice- to je za pricu. gubimo kosovo, bosnu, krajinu a sada cemo i vojvodinu... kuku majko smrdkinjo !!
@ RS. ko je u istoriji bio KMET to SMRDI najbolje znaju, buhahahahahaha
hrvati su plemici, a balyije kmetovi, s prstom u suppku. slazem se.
e moji muslimani,kako izadjoste iz jugoslavija od vas osta samo jad i bjeda u svakom pogledu.Fudbal vam je mizerija ona najgora.Eto sta vam je Alija donio,a vi ga jos slavite lol.
svaka cast momci .. a ne ko nas zeljo 5 komada popusi ... jos jednom svaka cast
He.bem I šljžnj mater i pipi i svim manijacima i svim nacionalistima iiiiiii svakome ko ostavi uvredljive komentare i hrvatima srbima i svima
Ali \"mostarski plemići\".... kako jadno. Ali kontam. Ipak je ovo portal u vlasništvu sarajevskih Hrvata, sa parama iz susjedne Hrvatske. Hrvati, osjećajte se ovde kao doma. Imate u forum ( može da se pljuje po muslimanima koliko hoćeš ). Samo ožeži!
I onda kada masinovodje stanu bulazniti kako nam je liga/fudbal/sve lose, kako ih nije fino ponizavati i ismijavati, kako ne kontamo gdje je ustvari srz problema... PA SAMO NAS VI BRUKATE UHLJUPI JEDNI! TREBA TRAZITI OD UEFE DA VAM OGRANICI IZLETE U EVROPU NA MAKSIMALNO 1 (JEDAN) PO DECENIJI!
pitali amara u izraelu ko je prvak,a on ko iz topa hapuel sjedi pet ...hehehehe