Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legia do pobjede!!!
da zeljo ili sarajevo igraju s legiom na klixu bi bilo dosad oko 50 do 100 vijesti odkad je bilo izvlacenje parova u Nionu,a ovo je tek 3 ili 4 vijest vezana za prvaka drzave HŠK ZRINJSKI.
Zato ima na poskok info
Pojedinim mora biti jasno a su ipak sitni! Mali klubovi imaju malo pažnje. Ne znam čemu čuđenje? Zrinjski postoji tek nekih dvadesetak godina, treba da jedu mnogo pure da bi samo prošli ono što su davno prolazili sarajevski velikani. Ne znam odakle vam uopšte ideja da stavljate taj klubić u isti rang i tražite ista prava, ovdje ne prolazi "ugroženost" Hrvata, ovo je sport, fudbal. Ako ste navikli da vas mazi NS BiH i dodjeljuje titule po nacionalnom ključu ne moraju i mediji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IGRAJ DO KRAJA,IGRAJ DO KRAJA JER TEBE VOLIM JA. MI VIJERUJEMO SRCE NA TEREN ULTRASI SU UZ TEBE. ZRINJSKI MOSTAR
*Vjerujemo
sretno jedinom BH predstavniku u evropi!!!
idemo legija
i onda se cudite sto Hrvati mrze bosnu,navijqj za legiju ako Bog da navijat ces za Trencin iduci tjedan
@BORDO DNK Živio majstore, napokon glas razuma
PRIKAŽI ODGOVORE (5)