Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto nebi bilo normalnih komentara,nemožeš suditi o Sarajevu po nekoliko komentara koje ostavljaju likovi iz zaj.eb.ancije ili nekih svojih hirova. Čestitke Zrinjskom i DOĐI U SARAJEVO nećeš se pokajati. Pozdrav
svaka čast mojem zrinjskom... ultras mostar!!!!!!!!!!! p.s. drago mi je zbog ipak koliko toliko ok komentara iz sarajeva.....
@romaks potpuno si u pravu, javimo se da nadglasamo ove fasiste na sve tri strane koji su IPAK manjina u ovoj drzavi! i da ne kazu da sam neki provokator, evo veceras ukljuceni reflektori na stadionu Borca, nadam se zbog renoviranja, nema sta drugo... znaci, tu sam u BL -)
svaka čast Zrinjskom na pobjedi, evo i Široki vodi u Ljubljani protiv Olimpije na poluvremenu 1-0. jos da ovi nasi (Borac) stigni renovirat stadion pa da podrzimo Borac u Banjaluci... ne znam hoće lis stići, danas vidim skinuto pola krova sa zapada, radi se nesto, ali kojim tempom, vidjecemo. Naravno sve najbolje i Zelji!
čestitke za Zrinjski !! PS malo dobre volje i nije teško.
@Pipo 01.07.2010. u 19:33 Znali neko kako nam je igrao Torpedo u Eurohaus kupu. il se to igra petkom poslije dzume? SAD KAD POSTANU BORAC , IGRACE NEDJELJOM POSLIJE MISE.
iskrene cestitke.. Drago mi je da su ovako pozitivni komentari i da je sve manje provokativni komentara. e u ovakoj bih zelim da zivim. Nadam se da cemo se svi udruziti da ucinimo ovu zemlju boljom.
Znali neko kako nam je igrao Torpedo u Eurohaus kupu. il se to igra petkom poslije dzume?
Bravo momci, svaka Vam čast. Žao mi zbog ovih pojedinaca što provociraju, a valjda će doći kraj i njima......i sa jedne i sa druge i sa treće strane............. ........................Posebne čestitke i pozdrav za Batu sa foruma SA-X.
Koje slavlje na ulicama Osijeka Zagreba Varaždina Rijeke Pule Knina Zadra Splita
Samo naprijed Hrvati!!! BOG I HRVATI!!!
Cestitke Zrinjskom .Svaka cast majstori !!!!
Da je valjao klub cemu nebi ga Tito ugasio. Fuj Srinjski.
Cestitke za Zrinjsi, iako nisam simpatizer ovog kluba...al neka su pobjedili.... Željezničar za život cijeli....
ne pretjeruj,moramo se na to navikavati,oni se identifikuju sa šaharom mi sa zastavom i sa Bosnom i Hercegovinom. Oni se odriču Bosne u svakom pogledu ali zato MI NIKADA nećemo,to je njihova odluka i netreba paničiti,do tog stava je dovela dugogodišnja politika koja je vođena u hercegovini još od šuška,bobana,kordića,tute...itd,to se najvjerovatnije neće nikada promijeniti,prije će oni otići nego što će promijeniti svoj stav,sutr kada bi dobili neki dio,tzv treći entitet bilo bi samo gore ja na to već odavno ne obraćam pažnju,pokušaj i ti neće ti škoditi. Čestitka za Zrinjski i sretno u daljem takmičenju.