Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako stvari dolaze na svoje , mislim da ce se od iduce godine Zeljo i Sarajevo smjenjivati u uzimanju titula.
ima li Zrinjski ijednog igraca koji nije Hrvat? pitam ne kao provokacija, nego me istinito zanima jer davno sam otisao u inozemstvo i pratim ozbiljni nogomet.. Kad bi neki Musliman poput Salah iz Rome ili recimo Mesut Ozil iz Arsenala bio toliko lud da zavrsi karijeru u Mostaru, da li bi mogli igrati za Zrinjski ili ne? Lijepi velez, BMV i Jole Musa
Pusti Roger, Mostar je najtuzniji grad u Europi - za Zrinjski navijaju samo Skutori ili, kako se oni vole zvati, Hrvati. Nijedan BiH musliman, pa makar on bio Lionel Messi, ne bi mogao igrati za Zrinjski ali mislim da bi Ozila i Salah pustili - jer su muslimani ali nisu Bosnjaci. Drzi se ti Zapada - mi smo bolestan narod.
@andiamo - ja tebe nisam vrijedao, glupane balkanski. Boli me qurac - pitao sam jer ne znam a znam koliko ste svi bolesni. FYI, moj Velez je igrao na 'tvom' stadionu - za mene nista drugo ne postoji u MOstaru. Uglavnom, posto sam zivio i u Londonu i u MIlanu, poznati mi je San Siro, Stamford Bridge i Emirates od ovih novih stadiona vasih - iako Zrinjski igra na starom Velezovom stadionu.
ja bi htio da znam da li ima iko ovdje kao ja koji je kao malo dijete isao na stadion 'Pod Bijelim Brijegom' ili kako se je vec zvao da gleda Bajevica, Marica, Vladica, kad je predsjednik bio Jole Musa i Velez igrao u Europskim kupovima? Ako ima takvih, pitam ih kako mogu otici da gledaju Zrinjski? Ja nemogu - ali za to zivim na Zapadu i hvala Bogu i tamo ima fudbal.
Taman sad mogu krompir zasaditi
... a od domacih nitko ni ne pomislja da makar onako dzaba digne ruku i signalizira ofsajd .
HRVATSKI ŠPORTSKI KLUB ZRINJSKI MOSTAR!
Super - kad cete u Champions League? Aj molim te objasnimi sto se na pravom hrvatskom kaze 'sportski klub' i 'sport' a na skutorskom 'shport'? Nije mi to jasno - pa ja citam redovno Vecernji List i fino se pise 'Sport', bez pipe.
@Orso -- haha ma to su Skutori, oni su najveci Hrvati. ahaha
Čestitke Zrinjskom od TM87 vidimo se opet na proljeće!