Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj Penalda porede s Messi…
Nisam fan ni jednog al zar svjetsko prvenstvo nije jace od Puskas nagrade?
Nemaju je ni Ronaldinho, Maradona, Pele... pa ih zaboli, jer se nagrada dodjeljuje od 2009. A Messi je 2007. protiv Getafea bukvalni sa centra predriblao komplet sve redom uključujući i golmana.
Ne sikirajte se celavi smrdo ce mu i ovo namjestiti kao i svjetsko prvenstvo nebi li do kraja karijere uzeo sve a sad su mu morali namjestiti svjetsko jer vec sljedece ne znaju dal bi igrao a steta bi im bila da karijeru zavrsi bez trofeja koji mu fali i nakon 4 pa mozda cak i 5 ukradenih zlatnih lopti.udarajte minuse boli istina.
Niko nije krao zlatne lopte kao Ronaldo. Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Rona imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju ako je zlatna lopta individualna nagrada? Rona je 2013 godine dobio samo radi golova zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravilo se onako kako Ronaldu odgovara
Dečko ti si debil.
pa nije ni Europsko prvenstvo :)
Messiju je ova nagrada ukradena barem 2015 godine. Ukucajte na googlu: Messi solo goal vs Bilbao pa pogledajte... Taj gol nije bio samo najbolji u toj godini nego je taj gol jedan od najboljih u povijesti nogometa.
Messijevi golovi protiv bilbaa i getafea su za dvije klase iznad ovog. Ronaldo opali pa udje udje a messi isplanira sve i izvede tacno kako je zamislio.
Cuj Ronaldo i cuj konkurent.... pa onda mu je i Duljevic konkurent. E moj Dulja, dobro nisi sam sebe sinoć povrijedio, a nekad si igrao...
Treba imati jednu vaznu stvar u vidu, Messi je osvojio Svjetsko sa Argentinom koja je uvijek bila medju najjacim repkama svijeta, dok Ronaldo ima uvijek osrednji Portugal i opet ih je doveo do prvaka Evrope sto je cudo, nije bas sve tako lako mjerljivo
Ako je tebi Portugal osrednji, ti onda pojma o fudbalu nemas...
Pa zbog suigraca su i osvojili EURO. U nokaut fazi Ronaldo je postigao samo jedan gol. U osminifinala pobjedili su Hrvatsku poslije produzetaka 1:0, gol je postigao Quaresma nakon sto je Ronaldo masio 100% sansu. U cetvrtfinalu izbacili Poljsku nakon penala, poslije produzetaka je bilo 1-1, gol je dao Renato Sanchez, u polufinalu su pobjedili Vels 2-0, golove dali Ronaldo i Nani. U finalu pobjedili Francusku sa 1:0. Gol dao Eder.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Meni je ljepsi Onaj Messijev protiv Liverpola iz slobodnjaka, pa onaj lob protiv Meksika, pa onda onaj protiv Bayerna 2015,pa protiv Betisa onaj lob od precku, pa trk uz driblinge sa pola terena protiv Eibara kao i protiv Zaragoze gdje ga protivnicki igraci koje je pobacao gledaju samo sa ledja kako slavi uz go, pa onda protiv Atlethica isto sa pola terena u stilu Maradone kao i onaj cuveni protiv Getafea ankara Messi, a ima ih jos tu su blizu..
Imas li ti zivot druze ili samo pratis mesijev?
Da nije svjetsko prvenstvo aaa da
Trofej najjače lige na svijetu? EPL?
Ne budali :D Liga u kojoj glavni pretendent za titulu izgubi kući od strašne Atalante 3 0 :D
Ubjedjivo najjaca liga!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)