Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH igra na domacem terenu...tako da je malo vjerovatno da ce izgubiti
pa ni protiv andore nije bilo lako ....
Nadam se da su nasi ponijeli vazelin. Trebat ce im
Jaki po bokovima i brzi u transformaciji. Lopta se ne smije gubiti na našoj polovini a Zahirović i Mujdža će morati dobro zapet. U napadu igrati na Pjaniča i možda Medunjanina koji će kroz sredinu pokušati pronaći Kloca i Vedu. Iz snimaka se vidi da je propuh kroz sredinu.
Ako nije parmak ko Teletina skontat će to sam.
Fali nama motivacije (nasim igracima), da malo se agresivnije da se vise bore, treba im kazne uvesti ako ce ih to motivisati, bas me interesuje kako je ciro uspio da ih motivise... Ps. treba mozda da face tv prenosi buduci da od kada bht prenosi sve nas neka losa karma prati
kad smo otpisani uvjek bijedimo...
Ozcan Alaba Dragović Arnautović Junuzović Djurčin inače staroaustrijska prezimena.
Ovo apsolutno nije vazna utakmica ali ako je za utjehu i ako izgubimo mi smo na pretposlednjem mjestu sa 5 bodova. Idemo dalje i moramo se spremati za Francuski championship sto bolje i vidjeti ko sta u timu moze i koliko zaista vrijedimo. Pobjedjujemo garant.
http://lineupbuilder.com/?sk=6h2j
ma samo da nam veznjaci prorade i nasi su. j*bes austriju i njihov fudbal. ako njih ne mozemo dobit onda ni ne trebamo na EP. mada je ovo prijateljska i mozda mesa bude nesto isprobavao. ipak je ovo njemu tek druga tekma
Austriji haman cijela prva postava igra u Bundesligi i to redovno, jači su dosta od nas trenutno ..
ma drug sigurno pratis fudbal pa evo reci jel znas vise od 5-6 igraca http://www.oefb.at/news-pid619
pobjedicemo mi lahko ovu utakmicu stvarno nema nikakov razlog da mi ovu utakmicu izgubimo
Austrija ce biti zgazena! Kad mali Avdija se razleti. Dzeko 3 gola 😂
ma sta ce Austrija ccc
Laksi bi nam bio protivnik Njemacka sutra,nego austrijanci koji su najspremnija ekipa u Evropi zajedno sa Hrvatskom i Engleskom.
'Ta ce skijasi..e to ce nas hebat..!
Pa ako se bude igralo kao protiv Andore onda ne mozemo puno ocekivati. Treba ono malo ubrzati. U svakom slucaju se nadam da Meša nije kao ono konjina Safeta pa da u prijateljske utakmice ulazi bas "prijateljski" jer se svaka utakmica gleda i sve se racuna kada se izvlace grupe za kvalfikacije.