Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHHAAHAAHAAAAHA
Vejrovali su i cetalji da mogu setat sarajevom sa obiljezjima.
Hahaha. Ovo je vec bezobrazno vrijedjanje inteligencije.
Vjerujemo i znamo da Repka nikad gora nije bila.Na celu s Vicom i slicnim njemu fudbal u Bosni je mrtav....
Atmosfera 0.
Pa dobro, nije nista slagao. Portugal smo i proslu mogli dobiti, jer smo imali i jedan sut u 90 minuta, ali nismo imali srece jer su oni imali vise suteva. Plus, ravnopravno smo se nosili sve do 3. minute. Znaci iducu ako mi imali sut, a oni ne, imamo najmanje bod osiguran. Ima smisla :)
Jes jah
A mrs j. vas Milosevic, Misimovic i Zeljkovic sve skupa.
Bice Bice malo Morgen!?
Dobar! Ja bih bio zadovoljan da nas Lihtenštajn opet ne satare.
Da Bog da obje izgubili
nažalost primjetne su simpatije Savo Milosevića prema Slobodanu Miloseviću https://youtube.com/shorts/yjQWEt0e0W4?si=G1c0vmz4sBvsisT1
Kad im vidiš ove nezainteresovane face ,koje sve govore... hahah
Hahahaha pa mi Portugal ne možemo dobiti ni u čovječe ne ljuti se
Kao sto sam napisao neki dan i dalje dolazi ko kad pozeli i kad mu se navije. Nista se ne mijenja - savez postavlja svoje poslusnike i vade i ove pomocnike iz pm - niko nikakve reference ni rezultata nema. Dotle njima ostaje viska para na njihova du..ta jer nisu spremni da odrijese kesu za kvalitetnog i dokazanog stranog strucnjaka. Ali najjace je ovo "svi igraju pa i Lihtenstajn". JEste svi igraju i dobro trce osim nas.
Ja sam vec rekao kakav je plan dobit 4 utskmice naredne ovi ostali da izgube po tri komada i eto ga euro. Sta je problem??
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
0:4 1:1
Slika Nedima copy Milosevic HAHAHAHAHA