Nakon neuspjeha u baražu
0

FOTO+VIDEO / Zmajevi stigli u Sarajevo, dočekali ih mnogobrojni navijači

Piše: Dalibor Bošnjak
(Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Avion iz Lisabona kojim su stigli pojedini reprezentativci BiH i stručni štab je sletio na sarajevski aerodrom nešto prije 17 sati.

Na sarajevski aerodrom su iz Lisabona stigli neki od reprezentativaca, kao i selektor Safet Sušić. Sa selektorom su stigli njegovi saradnici Tomislav Piplica, Elvir Baljić i Borče Sredojević. Avionom su doputovali i reprezentativci Kenan Hasagić, Darko Maletić, Ermin Zec, Asmir Avdukić i Zlatan Muslimović. Ostali igrači su se iz Lisabona uputili u zemlje širom Evrope zbog obaveza prema klubovima.

Na dočeku aktera sinoćnjeg meča je bilo prisutno od 350 do 400 bh. navijača među kojima je bilo i male djece. Navijači su srdačno dočekali naš tim, a posebnu podršku su dali selektoru Sušiću. Treba istaći da na sarajevskom aerodromu našim momcima nije upućena ni jedna ružna riječ. Prisutni navijači su pokazali zahvalnost i vjeru u Zmajeve uprkos teškom porazu i ispadanju od Portugala. To jasno govori i otisak karmina na Sušićevom obrazu. U priloženom videu možete vidjeti kako je večeras bilo na sarajevskom aerodromu, te čuti šta o utakmici s Portugalom misli Maletić. Zmajevi, hvala vam za sve!