Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO DOSLI HEROJI !!
mijesec i zvijezda Moguce je jb safeta nosonju on ide ekipa ostaje
Susicu odlazi i povedi bratica sa sobom i pravite privatnu reprezentaciju, a ovo je reprezentacija svih BOsanaca i Hercegovaca a ne privatno vlasnistvo porodice Susic.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da su se Bogdo ovako docekali svjetski šampioni rukometasi
Misliš sjedeći odbojkaši..? Rukometaši su se tek plasirali, bit će šampioni, nadam se..
zaboravio sam staviti "i" izmedu :D
Ma da nezna Susic, Spahic, Dzeko..., eto znate vi "jerbo" imate jako dobar fudbalski record a pogotovo iskustvo koje ste stekli igrajuci na male. Kad je Safet radovao citavu Jugu svojom fadbalskom magijom mnogi od vas nisu bili ni u mudima. HVALA SAJO I TEBE I EKIPI...a za ove nase nezadovoljne, ljubomorne haputake....dabogda vi bolji bili.
Koliko su minimalni penzija procerali za ovo 15tak dana ???
E volio bih saznati ,stvarni patriotizam "nasih Heroja " Kolike su premije naplatili ,ako nisu nista ,e onda su za mene heroji i vjerujem im na njihove suplje......
Ponos ove države
Nek ste se vi nama vratili, dobro nam dosli dragi nasi zmajevi :D
Heroji su oni koji su poginuli.
UPRAVO GLEDAM DNEVNIK RTL HRVATSKA-SPIKER KAZE - SAFET SUSIC PODNIO OSTAVKU.
Je li dosla I Sofija sa mamom ?
SUSICU ODLAZI! I POVEDI SPAHICA
AMRU Silajdžić za selektora : nju će igrači slušati-ko ne sluša neće dobit p...e.Koja smijurija od "stručnog štaba" i dijela ekipe na čelu sa Telećom Glavušom. Svaka čast ostalim Zmajevima.
Sandzaklija ti mora da si Dzekin bivši zet! Čim kloca toliko uzdiže
joooj suti popeo mi se na k*rac vise zajedno sa nekakvom ameliee sa kobilje glave. PRATE ME DOŠLJO I KOBILJA GLAVA!!! :))
Koji je faktor ova Amra u reprezentaciji? Jel ona neki sportski analitičar, sportski novinar, šef stručnog štaba ili šta već pa ide sa nogometašima?
Dok god ide svojim troskom il troskom jebaca moze vala dje god hoce ic :)
znači ja ako imam pare mogao bi da putujem sa našom reprezentacijom u istom avionu?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najgore je sto su zastitnici i branioci Papeta osobe koje ne znaju ni koje su nam boje dresovi Ne znaju jel Marko Topic igrao za Bosnu il Hrvatsku, ne znaju koji je broj nosio Salihamidzic il Bolic. Osobe koje fudbal prate jedino u zmajevom gnijezdu gdje se trebas radovat svakom golu da bi te neko vidio da si ti fudbaslki fanatik. Ovo sa posebnim osvrtom na zene koje se raduju golu Gane a navijaju za Njemacku.
Sto se mene tice svi osim Besica su mogli da ostanu u dzungli...
sve su prilike da ces morati ostati sam u toj dzungli :-)
Karime, uhvati se knjige... Nepismen si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)