Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno momci , abd da se radujemo u utorak !!!
Naprijed Naši :-)=
...dok se gođ budne govorilo i pisalo \"našoj državi\" (state) slaba fajda...zamislite bilo koju dosljednu zemlju svijeta da umjesto \"našoj ZEMLJI\" (country) počme k\'o mi govorit\': \"našoj državi\" (state)...!?
...dok se gođ budne govorilo i pisalo \"našoj državi\" (state) slaba fajda...zamislite bilo koju dosljednu zemlju svijeta da umjesto \"našoj ZEMLJI\" (country) počme k\'o mi govorit\': \"našoj državi\" (state)...!?
srbi navijaju za Tursku zato sto je njima Turska prava pa onda Srbija. ovi domaci katolici slobodno za Hrvatsku libo nas racku za vama. naprijed Bosni i Hercegovino.. Mi te VOLIMOOOOOOO najstarija drzavo balkana
I kada bi izgubili vi ste ponos svih normalnih Bosanaca I Hercegovaca.Na sljam ove zemlje ne treba obracati paznju.SRETNO.
http://www.sportklub.info/forum/forums/85-Rukomet
svaka cast na komentaru ali oni jadni to nikada nece shvatiti lafo bodre hrvatsku i srbiju a tamo ih niko ne zeli a na kraju krjaeva granicimo s tim drzavama pa kad ih toliko vole sta kojeg djavola rade ovdje slobodno pruzite korak i predjite granicu by vilma =)
svi vi koji niste za bosnu i herzegovinu, slobodno idite i radujte se pobjedi hrvata i tugujte za porazima srbije, ali pustite nas da bodrimo svoju zemlju i da se radujemo njenim uspjesima! Najbolje da odmah svi vi koji je ne osjecate svojom, odete u one koje svojom smatrate i nikad se ne vratite, nikome necete faliti!
@nesanica Nemoj sviju ti 80-tih minuta i golova da mi srce pukne : ) Najbolje da mi povedemo s 0-1 u 30 minuti pa laganica uz smijeh gledati napacene firaune kako placu ; )) FORZA BOSNIA !!!
Ne mogu vjerovati, ali vidim da ljudi mogu biti čak i toliki i.d.i.o.t.i da misle da će naši pobijediti. Alo, razmislite malo, trznite glavom i otrijeznite se.
Mogu mislit\' koju tremu imaju oni kad je meni ovako :S Sretno Zmajevi, aBd do pobjede :)))
Samo bih voljela da Zmajevi pobijede i da Portugalci ne seru kako je lafo teren los! -.-
Sretno zmajevi obradujte nasih 24 posto
Kraljica Kujava vs Kraljca Jelena Nelipčić ;)
sretno Zmajevi!
@srboljub nadam se da ce t isvi nasi zmajevi na redaljku da ti seku oderu ali prvo mora da se dobro okupa jer nasi zmajevi nece smrdulje ,a ja ti mogu licnod da porucim da ce ti tvoja kcerkica da popusi svim nasim zmajevima onako odreda.