Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze sto vi necete da igrate uEuropi i hocete da se oprostite pred svojim navijacima. Zato hoce Safet ako treba i na Grenlandu - i protiv bilo koga, njemu nije problem. Umjesto da prihvatimo Brazil 6. juna u Brazilu. Da nadjemo neku Africku repku, tipa Kamerun - za ovaj termin 31.5. sto nam Cile nudi - i da to odigramo na svom stadionu. Da u martu odigramo protiv Izraela na svom stadionu. Ali to bi bilo normalno razmisljanje i normalne pripreme za SP. Ovako cemo navozati igrace po Sjevernoj i Juznoj Americi - a onda ih pustiti da ka*aju tokom cijelog SP i onda ce nam svak ziv biti kriv.
Jeste mi vi smiješni u pm. Zar nije bolje odigrati koju utakmicu u Južnoj Americi da se igrači i stručni štab priviknu na klimatske uslove pred predstojeće Svjetsko prvenstvo. Takvi k'o ti za neku sitnicu blate i Safeta i igrače a kad' momci zabijaju i donose pobjede a samim tim i popravljaju rejting na fifinoj listi skaču od sreće, opet mali kiks opet blatiti treba sve redom u repki. J3b3m ja takve navijače jarane.
Slusaj jarane, da si procitao moj post - ne bi se tako provaljivao. Naravno da je bolje da odu ranije u, pazi sad, BRAZIL. Ne u Juznu Ameriku - nego Brazil. Jer ovo sto nam Cile nudi je datum 29.5.2014. Znas li sta to znaci ?? To znaci da bi se opet vracali kuci u Sarajevo - jer nam je prva utakmica 15.6.2014. i nijdana ekipa nece tako rano otici u Brazil. Zato kazem, umjesto da se kuci odigra na ovaj termin 29.5.2014. protiv neke Africke reprezentacije, a ONDA negdje 3.6.2014. odes u Brazil i odigras protiv domacina koji nam nudi utakmicu. I nakon toga ostanes u Brazilu, bez povratka u Bosnu i imas 10 dana da se naviknes na uvjete. I opet bi dosli prvi tamo, ali nema veze, jer 10 dana je fin period. Ali ako pristanemo na ovaj termin u Cileu, pa 7 dana kasnije pristanemo protiv Amerike gore negdje - to ce biti katastrofalno po fizicku spremu igraca. Samo ce se vozati, umjesto da dizu gizicku spremu, jer kao sto znamo njima ce se prvenstva ranije zavrsiti i bit ce totalno nespremni
pa bolje da odigraju makar jednu utakmicu u BiH
Bilo bi lijeop od NFSBIH da organizuje kod nas jednu pripremnu (prijateljsku) utakmicu, prije odlaska u Brazil.
Zato sto ako si domacin, onda organizujes utakmicu. Ako organizujes utakmicu - znaci da ti snosis sve troskove i jos placas toj drugoj reprezentaciji da odigra protiv tebe. Svi znamo kakvi smo mi kokuzi, pa jedino ako neka agencija na sebe preuzme troskove - mi igramo kuci prijateljske.
pa igrao si skoro sa njima osim toga nisu slicni ni sa iranom nigerijom ni argentinom
Odlična provjera Bravo za rukovodstvo!
Gazi Čile brateeee