Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro da nisu ispali s liste poslije onakve igre protiv egipta
samo trebaju maknut BiH i stavit Agencija Susic pojacana sa par reprezentativaca BiH
Mi smo iskompleksiran narod. ekavicar Marijan nam Ljiljane zamjeni Zmajevima i mi to iz prve prihvatimo.Nasi igraci su oduvijek bili Ljiljani,. Zatiru trag svemu sto je bosansko,bosnjacko. Dobro je da nam i krst ne stave na repku pod izgovorom da je to logo crvenog krsta, humanitarne organizacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
25. BiH 795 (-4) ... 30. Srbija 759 (-2)
opet kompleksi rade
Zato Tinkibal ide malo sambu plesati u Brazilu , sta ga briga :)
35.Realno.
Ovako realno iskreno nemogu da "provarim" ove "eksperte " kojim je sada "ispod časti" da BiH bude na 25 mjestu pa može li iko od ovih eksperata za BH nacijonalni tim da mi kaže jesmo li ikada prije ovih kvalifikacija bili bolje plasirani na FIFA rang listi????????? Šta sad smo "velika" reprezentacija a do prije 6-7 godina Moldavija te je pobjeđivala na Koševu u službenim utakmicama!!! Pola ovih novinara što se danas kunu u A tim fudbalske reprezentacije BH je samo prije jedno 5-6 godina sa " podsmjehom" gledalo na naš tim sa konstatacijom "kaki ba mi" "trebamo se mi ugledati na komšije"!A sada stvaraju sliku da je 25 mjesto na FIFA rang list loše za BH nacijonalni tim ODVRATNO!
Nije lose 25. mjesto, nego je losa forma naseg tima od utakmice protiv SAD-a. A ta losa forma ima svoja imena: Igranje bez zadnjeg veznog, kvarenje atmosfere u ekipi, dovodjenje igraca u ekipu koji igraju u nizerazrednim europskim timovima (2. turska liga, Hajduk Split, itd.) i kao slag na tortu dovodjenje amidzica u ekipu. U prevodu, dok Susic ne ode mozemo ocekivat samo dalji pad na ljestvici i da nas uskoro opet gule kojekakvi Azerbejdzanci kuci.
Bas kontam nesto MOGO SAM IM JA BIT SPONZOR??? Svakako sam BOGATIJI OD gazde SARAJEVA IMAM VISE MILIJARDI OD NJEGA!! Mogo sam im na poluvremenu u Brazilu PECENJA DONIJET!!! Odvojit od usta svojih OVACA oni su navikli na SPLACINE svakako Ajmo SPLACINE IZ sda kad si PECENJE JEO??Ko tvoj gazda KMETINO JEDNA
svi ste vi nezahvalnda bosanska djubrad...sve i da momci ostvare nemogucu misiju i osvoje SP, opet biste nesto srali... ako iko misli da moze bolje od Susica ili bilo kojeg igraca, slobodno se oprobajte a do tada stfu!
OSVOJE SP hahahaa aahaha haahha haahahaahha h a kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeee
retarde, izvadi taj auspuh iz sup.ka, gubis se...
Opet ce zmajevi ici prema vrhu. Naprijed, momci!
hahahahaah ah a ha haha hhaha ahha kmeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sto smo bi pogan narod... Poslije drugog poraza od Skotske Hrvati u raspadu a mi poslije Slovacke u nebesima. Poslije par izgubljenih prijateljskih utakmica mi u raspadu, a Hrvati poslije laganog protivnika u barazu u nebesima. Ma daj ljudi polako... Pokazat ce vrijeme ko je bolji... A ovo bezpotrebno kritikovanje nase reprezentacije nije nikome potrebno... Zivila Bosna i Hercegovina...
kmeeeeeeeeeeeeee kme kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hahaha! druze sto imas neki kompleks od hrvata...!? a kad nemas nad hrvatima imas onda na srbima... aaaa... da ti nije smetalo to sto si koji put pao na kladionci dok si gledo hrvate na sp-u ili euru aa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moji zmajevi...
gušterčići hahahaha kmeeeeeeeeeeeeeeee
Bravo Susicu! Bravo "zmajevi". Samo se sprdajte sa repkom, plasirali ste se u Brazil i sad se ne mozete vise snositi. Ja u zivotu nisam zapamtio da je neki selektor doveo toliko igraca preko veze. Jasno mi je da uvijek dva ili tri igraca nekim vezama dodju do repke ali otkud Susicu hrabrost i smjelost da dovede vise ode desetorice kvazi igraca? vrsajevic,sunjic,tino,vranjes,visca,avdukic,itd itd...svi zajedno vrijede 2 miliona eura na trzistu. Ovo je sve krivica Susica. Susicu vrijeme je za odlazak! Dobio si 300.000 dolara za plasman na svjetsko. dosta ti je.
instant ekipe ne mogu trajati dugo.
Dragi ti, ajde pojasni šta je po tvojoj definiciji instant ekipa?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ovaj egipat je sad zasluzeno ispred nas , tako nam i treba
Već u martu se znalo da ćemo nazadovati na sledećoj FIFA rang listi ovo nije nikakava vijet...
Hajde sad standardna priča kako smo bolji od pola reprezentacija koje su ispred nas...
Nije dobro,ali nije ni mjerodavno...
prvih 20 su velesile ostalo talašika
U r dumb!!!
kmek kmeeeeeee
PRIKAŽI ODGOVORE (1)