Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjeda protiv Kipra I eto nas opet među top 20.....
SRETNO
Milan Djuric sada gleda,kome z guza kome sprijeda.
sretno zmajceki..!!
A...Pa tu je i Edinov babo. . Nemoze bez njega ni jedno putovanje proci. . Pa zasto se familijarni cirkus nastavlja? ? A Tuka sutra iz paštete izlazi. .
Veceras serbi protiv portugala i albanjezi protiv armenije, srbe prenosi rts i rtrs a albanjeze armenija tv na hot birdu 13e. Pobjedom albanjezi idu direktno na euro a serbi ispadaju kako god se zavrsilo.
Pocecu da vjerujem da su Bosanci stvarno glupi... Je li znate da najgora treca ekipa ne ide u baraz? A znate li koja je trenutno ubjedljivo najgora?? Bosna.
Čitaj malo moraš se prvo ifnormisati da ne bi ispadao konj
Darkolo .... popusi ga raji s foruma
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Modni trendovi se furaju sad ste vi dingospo. Ako može bez zakopčavanja sakoa - Vidjeti slike broj 6 i 7- nije upeko minus toliki :) To je taj stajling: http://31.media.tumblr.com/tumblr_ll1bekAqTg1qahpk5o1_r1_500.png
Idemo momci riješite i te Ciprane, pa u baražu šta bude, evo sad nema Portugala, valjda će i nas taj baraž jednom obradovati. Sretno zmajevi!
Dobro je da Kipru neodgovara nerijeseno tako da ce morati napdati i samim tim nece igrati bunker i biti ce prostora dovoljnog za postizanje golova
Idemo po pobjedu, vjerujemo da će nas obradovati naši ZMAJEVI, obradovati cjelu naciju...
Pjanicu, ti ruke u dzep, a Dzeko nosi kofere. Fino Bgm :)
Ja bi volio da BiH prodje pa onda izvuku hrvatsku u barazu. Pa im Hrvati pokazu ko je tata na balkanu
@benito, znas li ti ko je tebi tata?? Ipak, kuca ti je pored puta, a mamica slabog karaktera
sta je ovo iste hlace isti sakoi? :D
Sretno Zmajevi 👿
NAPRIJED KIPAR LJUBAVI MOJA!