Dogovoren raspored u našoj grupi
8
Zmajevi na startu kvalifikacija za SP idu u Lihtenštajn
Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta je bilo baraža. ovaj put idemo na prvo mjesto!
ako sad ne budemo 1. necemo nikad!
Ako Dzeko i Ibisevic ne budu igrali,mozda i budemo imali neke sanse.. Njima dvojici bih naplatio i ulaznice za te utakmice.
Raspored
Sarajevo-x.com bi trebao ukinuti postove na ovakav clanak ! Prosto ne mogu vjerovat kako ste svi odreda veliki poznavaoci fudbala sve znate hahah :D Uzmite cinjenice fifa gleda profit( zaradu ) Bosna kao omalena drzava nema potencijala da fifi zaradi ogromne novce kao velika Francuska ili Portugal samo zamislite koliko ce klinaca kupiti dres Dzeke a koliko CR7 znaci sve se igra oko novca :) zato puno ne pricajte vjerujte Susicu imali smo pobjedu protiv Francuske ali Fifa je tu da pokvari sve Susic nije nimalo kriv za to. I kad realno sagledate suludo je porediti Portugal sa BiH ipak portugal ima znatno bolje igrace ali moje srce uvijek prevladava sve to i Bosnu stavlja iznad svega :) tako da iskreni navijaci vidimo se u kvalifikacijama i da nas bude 2 put vise nego u francuskoj :) Porte De Panten je gorio :) Pozdrav raja cunajte se
nije htio grke na kraju, jb li te caca kukavicki, sa ovim ziherasom nigdje necemo prispjeti, vaha dolazi
Samo me interesuje protiv Lihtenstajna dali igramo sa dva napadaca ili sa jednim?Unaprijed zahvalan .
Vjerujem da fudbalski mag Safet Susic moze odvesti reprezentaciju BiH u Brazil. Neka je sa srecom Safete.
GRCKA ZADNJE TRI KUCI IGRA, CINI MI SE DA CE OPET BITI PJESMICA ...A NAMA SARMA JEEE ....NELJAVA OVO NIKAKO!
21.12.2012... je.bi ga brate...daju nam lahke ekipe kad ce smak svijeta
miki javi mami da mi se dopalo i da sam spreman za jos pusenja
...auforiju???...auforije???...gasi taj komp nabemje ti se seke papanske...
ažbahe
djaba vam raspored pusite ga ponovo
Stvarno ne znam šta je vama:navijam za Izrael on genocidni(pa njih i srba najviše izginulo u drugom sv.ratu),ma navijam ja za bosnu i nemoj da pljujete po REPUBLICI SRPSKOJ.Možete da je nevolite ali morate da je POŠTUJETE i da lijepo govorite o svojim komšijama.Mi nismo agresori SRBI iz Srbije su agresori.
[email protected] Milena idi hrani svinje bolje ti je umjesto sto ovdje provociras sa tvojim komentarima.
Linhejstan jeste autsajder ali protiv svih ostalih treba igrati ko da se igra protiv Portugala,sa dobrom psiholoskom pripremom,ozbiljan pristup.Takom filozofijom mozemo do prvog mjesta jer imamo dobru grupu,Grci nam ne odgovaraju,ali ni mi njima.Prvo mjesto ce se ostvariti protiv ostalih u grupi.Ove 4 utakmice protiv portugala i ona protiv francuza u Parizu su iskustvo koje ce se sada manifestovati u prici zvanoj: Setnja kroz grupu G