Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neeeema predaje.. samo pobjedaa.
"Neeeema predaje.. samo pobjedaa." http://www.youtube.com/watch?v=uQCT1FaVags
Susis je jako "dobar" prognozer. Zato Pape, ne bi bilo lose da zatvoris usta i da u opste ne dajes izjave. Bolje kad sutis i kad sto manje pricas. Barem se verbalno ne provaljujes kao na terenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idemo dalje momci, nema predaje. Sretno zmajevi!
Ja kao mis mislim da ce i ovo za***, ne da se us**nom do potoka :(
nema od ,nas nista,vidjet ce te,sve zbog selektora.Covjek igra sa dva napadaca cijele kvalifikacije,pa ko da zamjeni Ibisevica kad se ovaj umori ili kad je los na terenu? Ko da zamjeni Dzeku ako se slucajno povrijedi Dzeko? Strasno kakav glupan je nas selektor.Ima li ijedan novinar da ce ga konacno upitati otvoreno "zasto bolan ne zovnes treceg napadaca,je li moguce da imas vise golmana nego napadaca u timu"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde ba, možete vi to. Kad Francuskoj i Portugalu uspjeli zabit i njima ćete. Haj , pa da idemo kupovat kupaće :)
:-) moze moze, Slovackoj to nikako ne pase.
Najveci smo kad je najtezee !!!!! hajmooo momcii, zacepite usta ovim strucnjacima da od stida zanijemee, znam da mozete MOLIM VAS !!
Zmajevi rano lete :)))
bih danska 1:1, bih- francuska 1:1 na ove dvije utakmice nam je trebala pobjeda da se pojavimo na velikom takmičenju! Oba puta nismo imali sreće a dobro smo igrali! Sad igramo protiv slovačke to je treća utakmica, valjda će biti treća sreća:)
vjerujemo u vas, idemo dobiti ovo. pokazite da je ono u petak bio samo los dan.
Daj bože da je los dan,da nije rasulo u svlacionici...nesto tu smrdi...nije moguce da su onako lose odigrali tek zbog loseg dana....
lete zamal ne reko asno je za pobjede trebalo je ovdje pravit pobjedu na sve načine, teško se tamo vadit jebeš ga, al nažalost al opet baraž pa ćemo se skuckat.
Bez obzira na ishod-sa vama smo:) Zelim da konacno dobijemo priliku da budemo dio velike slike,pratim i bodrim svim srcem! Sposobni kao fudbaleri i dobri kao ljudi,svaki put kada cujem za neku humanitarnu akciju u kojoj nasi igraci sudjeluju budem beskrajno ponosna. Sa srecom zmajevi!
NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA!!! a vi navijači na baterije samo možete da se zatvorite u podrum i šutite, BOSNA SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI!!! sretno košarkaškim Zmajevima danas sa litvom... idemo po pobjedu!
Nek puknu dusmani, ja i dalje pijevam. Vooolim te Bosno i Hercegovino hoce bi ti vatreno oko plavo, dimantu :)
ne budetel pobijedili, bejzbol palica ce biti u mojim rukama!!!!!
Sve je u Bozijim rukama...
S ljiljanima u srcu, s ljiljanima, do pobjede!
ubaci opet onog vrsajevica i bit ce 3-0 za slovake
Slovaci nas opet loze kako će biti teško , kako smo još više motivisani ovo ono !! Očekujem izjavu Papeta u fazonu kako smo mi za njih velesila i da će biti 0-3 :) SRETNO !!!
Jednostavno i pametno prebacuju pritisak na nas, a sada ga i oni definitivno imaju jer tek onom pobijedom u Zenici su ponovu u igri. Sretno Zmajceki
Kontam ja to al očigledno da Pape ne konta :)