Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjedis i na ranglisti te vrate nazad ?????? Mozda sledecu treba izgubiti pa da udjemo u top 50 Finska i Lirvanija nas pretekle ????? E poserem im se u Caraapu!
@Mak kad sa-x napiše da je evropska onda je evropska! usput, ne kontam ovo pomjeranje na rang listi dok reprezentacije ne igraju nikakve utakmice?!
Ma ljudi moji koji ste vi levati daj bar naucite da je FIFA svjetska a ne evropska fudbalska asocijacija. \"Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine ispala je iz kruga 50 najboljih reprezentacija Evrope\". \"U poretku liste koju izdaje Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) na vrh se vratio sastav selektora Dunge - Brazil\". Ili bar malo obnovite geografiju pa ce te vidjeti da je Brazil u Juznoj Americi a ne u Evropi.