Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene blam ovo citati
Mogu ti reci da je onaj sastav bio odlican i dobro igrali
Kirin Cup jaci od Svjetskog Prvenstva. ⚜
Kako jadan članak. Kakvi ba zmajevi
Hahhah e jbg i vi zajebavate ljude… hahahh kup kralja Hasana je sve sto su osvojili.. ma daj
Lud sam sa našim Zmajevima, ali ovo je smiješan članak - uporediti Kirin kup sa svim onim što su susjedi postigli, što bi Delić rekao "ljudi, da li je ovo moguće....".
nadrealisti preuzeli klix
Repretentacija BiH nije reprezentacija ove države već privatna igračka HDZ i SNSD lobija koji preglasavanjem kreiraju reprezentaciju i ligu kakvu imamo. Uz njih grupica Bošnjala gleda da šićari lični šićar isto tako preprodajom igrača. Svako ko je patriota bolje da igra u drugim reprezentacijama i ligama van Balkana. Da tamo zarađuje pare i probija se. A ako je patriota ove zemlje neka prvo ponogne svoju rodbinu a onda i prijatelje koji ovdje žive.
Realno, Hrvatska ima samo ludu sreću, i bronzu sa svjetskog, i srebro sa svjetskog, i srebro iz Lige nacija, i samo jednom nisu igrali na svjetskom. Tu je to negdje.
Karin kup
Ovom novinaru dati otkaz i mjesec dana zatvora
O moj Bože... Pa radije bih još jedan nastup na Svjetskom nego ovaj kikiriki kup. O tome da se na Euro nikad nismo ni plasirali, ne vrijedi.... Bruka od članka
Vi niste normalni….
Razlika je u tome sto Hrvati ginu na terenu jedni za druge, a BiH nije. Ima tu i zvijezda koje realno su u godinama i nemaju tu volju kao Luka Modric. Rjesenje je da se krene sa mladim sastavom i ulaze u njih, par prvenstava ce biti potop, ali nakon par godina kada se uigraju i upoznaju moze biti svasta.
Evo pita me otac, čovjek od skoro 80 godina, šta čitaš i neprijatno mi reći. Je li moguće da postoji ovako jadan tekst i još bijednija osoba koja sebe naziva novinarom?! Bože sačuvaj.
Ako ima tko ovu garnituru dresa, ne mora biti oriđiđi, plaćam bijelim zlatom
Sramota od clanka. Vatreni su luzeri jer su bili 2. i 3. na svijetu, vicesampioni Lige nacija...a Zmajevi hrabri osvojili Kirin Cup. I jednima i drugima svaka cast. Nasim momcima puno sportske srece za sve buduce okrsaje, sto zelim i nasim dragim komsijama.
Kirin kup koji sponzorira japanska pivara Kirin je turnir revijalnog karaktera sa 4 ucesnice. Jednako kao i Kup kralja Hasana. Fakat je bezze busati se u prsa rezultatom na necemu sto je u rangu bajramskog turnira.
Dzaba I da kazemo zlatna generacija osrednje reprezentacija kad je kukavička igra. Ako vide vise I nokaut fazu kad se Modric povece slaviće