Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kad pobijedimo sve utakmice do kraja kvalifikacija ima da budemo među prvih 10
Cak i ako dobijemo ove naredne dvije tekme imat cemo oko 50 bodova manje nego sad i opet padamo. Fakat ne kontam ove rang liste :))
zova fifa samo lopovise je*es ih.. oni samo nek pobjedjuju a te bodove ko sisa
Nije što sam iz Bosne i što navijam za nju , ali stvarno smo sada prejaki , i vjerujem da daleko možemo dogurati na SP BOSNA JE DIO ŽIVOTA MOG BOSNO TI SI ŠAMPION.
kad u brazilu zagalami 20 hiljada bosanaca pa ima da gori :D jos su nam uveli ovo nesto da se moze bez viza u brazil :)
@AnteToni. bude u grupi 4. ako Bog da.
Idemo u Rigu da rigamo vatru ZMAJEVI!
Naprijed Bosno i Hercegovino navijac sam Hrvatske ali sam navijac i Bosne i Hercegovine i navijacu i za Bosnu na svjetskom prvenstvu samo napred drzim vam fige pozdrav iz Viteza
Ako Bog-da,biće i PRVA!
Jasno mi je da je BiH 15-sta, ali nije mi jasno kako o tda je agresorska " 'rvatska" 4-ta?
Samo Brazil direktno,sve osim toga je neuspjeh...
sta reci...DOMINACIJA!!!
Latvija 0-3 BiH
Kada se poslije svjetskog u Brazilu bude pisalo: "Bosanski Zmajevi pregazili sve protivnike do finala, ali tamo su demontirali visestruke evropske i svjetske prvake Spaniju!" :D
Mashallah!
Vidi , vidi , sto nam "komse" gledaju u ledja, tako i treba, ako bog da da budemo u top 10
Kažu da su cuda svjeta piramide Africke.kazu da su cuda svjeta velke rijeke Indije ali nijedno cudo nije ko sto je PAPE uparkiro BiH u Brazil pa sve do pobjede.
Papetu dati otkaz, pod hitno :)
svaka čast našim momcima, samo tako nastavite..
15. Bosna i Hercegovina 22. Brazil Sta vise treba reci? :D
Da Brazil kao domacin ne igra kvalifikacije, pa da je odigrao manje meceva od ostalih drzava. Isto kao sto Bosna recimo u odnosu na Hrvatsku ima manje jedan mec koji joj se racuna jer je nasa kv. grupa odigrala 6 meceva, a HR kv. grupa 7.