Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatana bi trebalo zvati na SP zbog konkurencije u napadu.Ne trebaju Dzeko i Ibisevic nama nista dokazivati oni su i previse dali ali ipak lijepo je kad imas nekog da ti pravi konkurenciju i da ti daje dodatnu motivaciju....sad kad smo se plasirali mogli bi nesto i napraviti ako Bog da ;)
Jest da je ostario za fudbal, ali opet zna izvesti majstoriju.
Treba ga povesti u Brazil !!!
Ma dobar je i Tino :D
Kralj koji nikad nije dobio adekvatnu sansu :)
muslimović jedan od najdražih koji je igrao za nas ali brate uz pjanića najružniji igrač da se nemože gledati u njih
Tačno je to prvo što kažeš, ovaj je uvijek ginuo za reprezentaciju. A to drugo što kažeš, samo staneš pred ogeldalo i zapitaš se: "Mogu li ja suditi ikome?" Vjerovatno ima bolju trebu nego ti.
ima trebu zbog para,moja je uz mene zbog mene a ne para,misliš da bi džeko ikada ubo da mu nije love,pa amra nebi biciklo naslonila na njega,a zapravo možda i bi jer daje svima ko god pita....