Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije krv voda...
jos da htjedose covjeka zvati kad je trebalo,
otac mu iz BiH, majka Hrvatica... i logicno je da navijas i za BiH i Hrvatsku... :-)
posteno
Hoce li i Tankovic za Bosnu navijati...ili cemo i za to cekati da se konsultuje sa babom i Ibrahimovicem?
IDEMO OSTAVITI TRAG ! ! ! http://youtu.be/JdGv2n7YhPM
tako je ibra pokazi im jos jednom da nisi zaboravio svoje porijeklo jos da nije bilo majmuna iz bivseg saveza igro bih za bih ali eto njima ide na dusu
Kako ce te pljuvat po igracima cim izgube tekmu mi smo dvolicni naraod
...Budite i vi dio ovog spektakla! Godinama smo proučavali kladionicu i pokušavali izboriti profit na razne načine, sve dok nismo došli do postojeće strategije! I to upravo da pomognemo Vama, običnim ljudima! Sve lijepo piše na blogu, proučite i javite nam se. S nama se dugoročno isplati sudjelovati. Mi smo diverzijalci i na potpuno drugačiji način uspješniji od drugih! Dođite i uvjerite se! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Ne R I S E Zlaja,matere ti !!! More bit bidne,a ako ne bidne bice nesta....
E sta bismo da ti za nas ne navijas ?????
Ne, nego ce za Pakistan navijat.
nije Pakistan amko na svjetskom :D
nije nigdje :D
smijesno bi bilo navijati za neke tamo Engleze., Spance itd a da ti komsija ucestvuje na SP. ja licno poslije BiH navijam za Hrvatsku sto je normalno, tako bi navijao i za Srbiju da je sudionik SP. komsija je preci i od brata to trebaju svi zapamtit.
Za HR OK,za Smrde...NIKAD
Et' ja mislio on će za Kongo navijati :/
Bijelo ciganče..............
bijelo????
svrsavas li u kuran Omere
djafte kurafte zlatan
"Šampion svijeta bit će Argentina, Njemačka ili Španija. Postoji mogućnost i da neko iznenadi“.,pa dobro Zlatane tko bi drugi..
I ja se nadam naravno ali...Ma naprijed Zmajevi,srce Bosne kuca za vas
Njemacka je bilo dovoljno reci. Stavise i previse!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)