Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenercina je ovo.Svaka cast Mou.
I Katalonski priča,kako mu to dozvoliše ovi iz Madrida:D
Možeš ga voljeti, ili ne voljeti, i meni je ponekad antipatičan, ali svak normalan mora priznati da je trenutno među najboljim trenerima, vjerovatno i najbolji. Čovjek je toliko toga osvojio, a tek je na pola svoje trenerske karijere.
on i AMAR OSIM to je to!!!
RESPECT! Jest malo ufuran, ali ko se ne bi ufurao kad je osvojio sve što se moglo osvojiti. THE SPECIAL ONE!
jao majko mila sta cemo uraditi onoj djevojcici guardioli i njegovim svapskim curicama iz bayerna shmayerna u super kupu hihiihihihihi!!! dominacija! hihihihihi
htio sam ti odgovoriti kako treba ali vidim ovo "bayerna shmayerna" pa skontam da s balavcima ne vrijedi raspravljati popij mlijeko i na spavanje!
@meth samo balavci koriste meth...spremite guzu za penetraciju, vidimo se u super kupu.
Svi smo mi The Special One
legenda. dobrodosao u chelsea
"special one", nego sta! Bem-vindo a casa especial!
Ma nije poseban