Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdo Vrsajejevic vrijedi najmanje jedno 36 miliona funti.
Vrsajevic*
Napokon clank o Bale-u, ja konto vi zaboravili na njeg. Citav dan proso a nista niste napisali o njemu ccc...
Bogami sam mislio da si ti neka licnost da ima karakter I ponos I zahvlanost prema svojim navijacima u Bosni I Inostranastvu,, Ja nemam komentrar na ovu tvoju uvredu. Bas sam misli da kupum karte za Brazil da odem sa svojom familjom i prijateljima ako se Bosna kvalifikuje . Sad mi to ne pada na pamet ni slucajno, Idi sam igraj dole sam navijaj za sebe jer si toliko sebican. Gadi mi se cijela reprazentacija zbog tebe sada,,,Za koga da navijama ako ne za Bosnu a izgleda da grijesimo vi nas ne cijenite . ODLAZI VRIJEME TI JE POCEO SI PREGONIT
ajde 6 miliona manje-više.
ZIDAN vrijedi toliko, Bale nije...
Reče čovjek koji je plaćen 75M, što bi sa infalcijom danas bilo 109M. Zidane, poserem ti se u usta i tebi i Konjiću.
Kada legende počnu da prosipaju pamet
Skrtel vrijedi 150 , zmajeve cuva
zmajevi mu nista ne mogu
Ma znamo mi to Zidane, al , haj ti to reci onima koji misle da njihovo govno ne smrdi. Ja ga j.bem ko kosta toliko. Ako hoce da ga ja krehnem , neka se proda za te pare i dobit ce cep u bulju. Ha ja
Niko klub ne pita otkud im pare da dovedu 2 igraca, koji zajedno kostaju 200 miliona, kojih bola 200 milona, 200 milona halooo, 2 noge, ustvari 4 noge kostaju 200 miliona. Doduse, neko na stadionima pere WC, neko pare.
spanija pred financijskim kolapsom a jedna firma daje tolike novce.nekad se pitam zbog cega se onda spanci bune kad im je ovakvo sto normalno.
sujeta je čudna stvar ,moric i bale će preporoditi real madrid
ujeta je čudna stvar ,moric i bale će preporoditi real madrid
naravno da vrijedi, ne bi ga niko placao da ne vrijedi. primjer Ronaldo: Manchester Unitedu donosio ogromne novc kroz marketing, dresove, trofeje i ako neko donosi 50 miliona godisnje, zar ces ga prodati za 12mil? naravno ne, nego za 94 mil. realu, koji je za 24h od njegove kupovine na njemu zaradio 72 milion, a da ne govorim do danas...
o tome ja pričam
slazem se ;)
A da se mozda zene malo vise late kuhinje, a malo manje nogometa!!!!
Eto o tome ti govorim umjesto da radis nesto korisno, ti se ovdje svadjas sa mnom, trebal zena il ne treba gledat nogomet!!!!
Eto vidis, ponovo ista prica, umjesto sto gledas sta ja pisem i skim se svadjam, mogla si do sad tri bureka spremit!!! xaxa!!
Dobro, vidjeli bi da li bi ova prica bila da ti imas 25 i da neko zeli da te plati 100 mil. Fudbaleri su sujetni k'o manekenke, mozda se zato najcesce uparuju.