Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prolazi mi drug neki dan kraj Zenice te pogleda one otvorene vatre na Mital-u pa rece druze ovo kao u Mad Max-u samo jos Tina Turner fali...
hhahahahahha, legendarno :))))))
joj, sad naloži Mittale da se malo potruju ovi Belgijanci.
Psihopato, dont srač tu mač. NIKAAAD SAMA NISI TIII UVIJEEEK S TOBOM TU SMO MI TVOJE KCEEERI I SINOOVII
Hhahahahaha ,toliko je glup,da ga i parkirano auto zgazi xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obije tekme zmajeva emitovane na kablovskoj SAD televiziji, danasnja sa Belgijom uzivo na ESPN, kvalitet je neosporan................
Joj Džeki se nakupilo, on ima da eksplodira večeras, daće barem dva gola Belgiji, a hoće li oni koji ne znam.
Moze se uzet dobra lova veceras... sta mislite za rezultat... BiH-Belgija: 1:3
A karte za ulaznicu su prodate !? Wtf !?
Yebo politiku... HAJMO BOSNO BOSNO BSONO
Sretno Zmajevi do pobjede večeras jedina svijetla tačka naše države !!!
Osim BHT 1 televizije večerašnji okršaj BiH i Belgije prenosit će sljedeće tv. stanice: Abu Dhabi Sports 4 – HD, Digi Sport 3 Rumunija, ESPN Caribbean, EuroSport 2 – HD Švedska, Een – HD, Futbol 2 – HD Ukrajina, OTE Sport 3 – HD, Polsat Sport Extra – HD, RTBF La Une – HD, Russia 2, Setanta Sports Eurasia, Sky Calcio 1 – HD, Sky Sport 1 – HD Italija, Sky Sports 5, Slovenia TV 2 – HD, Sport 2 Izrael, Sport TV3 Portugal, Sport+ Francuska, SuperSport 3 – HD Kosovo, SuperSport 4 – HD Albanija, Astro SuperSport Malezija, ESPN 2 – HD Australija, ESPN 2 – HD SAD, ESPN Deportes SAD i SportsNet World – HD Dusa me boli kad vidim sve skoro HD HD HD HD a ja redovni hebeni RTV platisa gledam vodene bojice na BHT kako poskakuju i jos one reklame na pola ekrana ko da komercijalna tv radi prenos. Tuga-jad-bijeda!
E moj platiša :)))
Belgija će popušit ko Bakir Izetbegović juče.
S obzirom da je jučer Bakir im'o 2 puta više glasova od broja škutora nastanjenih u BiH, i da je svog prvog pratioca ostavio za otprilike onoliko koliko ustvari ima tih čatrnjaša u BiH, ne bih rek'o da ga je Bake popušio, a niti da će repka popušit kao npr Fahro. A o eReSlijama je suvišno pričat.
Susic da ima imalo obraza a nema ga nazalost,veceras bi ako izgubimo podnio ostavku i lijepo se zahvalio svima i otisao....
Safet Susic - Pape - Selektor BiH :D
jesu ovo na glasanje krenuli :)
U zadnjih 20 godina nije zabiljezen manji interes za utakmicu koja je toliko bitna! Hvala Pape za to! Uhelacio si cak i cejf navijacima!
Nadisali se SO2. Izmedju ostalih gasova. u SO2.nam.je spas.... odvrni dežurni :)
hahahahaha oplakah :))))
a karte za ulaznicu su rasprodane o.O
Ali ima jos nesto ulaznica za kartu :D
A zar vi novinari (koji ste razgovarali sa švercerima), kao vrhunski ljubitelji istine i neprikosnoveni borci protiv kriminala, niste trebali prijaviti te švercere organima reda i gonjenja?