Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Meša... Svako dobro Bosno i Hercegovino!
Kako ćemo? Ma lako ćemo.
Nisam bio ovako pesimističan još od Safetove zadnje utakmice u Izraelu. Od povrede Džeke, crvenog Bešića, sada se i Lulić povrijedio, pa do konstantnog pozivanja panjeva tipa Sušić i Hadžić... Ne miriše na dobro nikako.
sto bi rekao Pape: imamo jos dvije utakmice!
Sretno i dabogda nas obradovali :D :D
šta je babo doćero? je li kakog benveja?
Ovo je situacija u kojoj Baždarević mora da potvrdi svoju klasu ili se iskaže kao prosječni mahalski trener. Objektivno zadatak mu nije lak bez par standardnih prvotimaca, ali sada dolazi mešina (ne)sposobnost da motivira, da od igrača s kojim raspolaže izvuče maksimum maksimuma 250% koliko je potrebno da napuni mreže i Velsa i Kipra i to propisno da ih napuni da na njima nabije gol razliku, pa makar radi kombinatorike, koja će zasigurno imati značaja, jer smo prethodnu utakmicu loše odigrali i ne otišli na EP.
Mi smo s dok je Safet bio tu izgubili sve šanse, realno Vels nam može uzeti bod a moguće i 3 jer imamo s dosta povreda
Nema se cemu nadati. Igraci se ponasaju ko djeca od dvije godine. Nema tu vise ni zelje za pobjedom. Vuce se nako po terenu ko vucebatine i valjanjem po travi.
meša otkrij novinarima taktiku da mogu objaviti- da wels zna kako cemo igrati, nije dobro držati ljude u mraku ....
I SAFET JE DOLAZIO ON THE VAKAT
https://www.youtube.com/watch?t=130&v=I_d0sOUJ5Gs Gledaj ovih "MUDONJA" ....