Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed željo i sretno a ovi što se pretstavljaju pod nickovima željezničara mogu samo da nam ga duvaju!
JESTE VIDJELI PITARE U BAZENU TRENIRAJU KONACNO I ONI SKONTALI DA IMA JOS DRUGIH SPORTOVA U KOIMA MOGU BITI DOBRI VATERPOLO PLIVANJE ABERECKE ABERTUTE TRULE KOBILE ITD...
vidjeli od želje da se igrači kupaju pa i pitari počeli skakati u bazen i kupati se...što ne mogu supe na viljušku!!!
OSNOVAN 1921 SAMPIONI: 1972, 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 new... KUP: 2000, 2002, 2003, 2010, 2012 new... NEJVECI USPJEH NA MDN.TKM: polu finale kupa uefa toliko o tradiciji pitari PITATI BAS STE CUDNA RAJA NEKADA ... STE A SADA STE...KO MOZE BOLJE NEKA POKUSA ALI CE ODUSTATI!!!
OSNOVAN 1921 SAMPIONI: 1972, 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 new... KUP: 2000, 2002, 2009, 2010, 2012 new... NEJVECI USPJEH NA MDN.TKM: polu finale kupa uefa toliko o tradiciji pitari PITATI BAS STE CUDNA RAJA NEKADA ... STE A SADA STE...KO MOZE BOLJE NEKA POKUSA ALI CE ODUSTATI!!!
@neko iz mase S obzirom da vam je Torcida uveličala proslavu 90 rođendana ovo su već eminentne evropske ekipe za vas i vašu istoriju, a mi ćemo se igrati sa tvojom mamom hahahahahaha Smiješni ste u svakom pogledu
bar imamo protivnike s kim vi igrate tj jel uopste igrate usutite se i poklopite
@bolo Kako se to obraćaš svom učitelju? Nisam te tako učio, pozovi svoje roditelje da dođu na razgovor!!!!!!!!!! Slabo si iskoristio raspust, nisi ništa radio na svom usavršavanju, a sad će drugo polugodište. Iskoristi ovaj vikend da dođeš koliko, toliko pameti!!!!!!!!!!
suti misu jedan idi kupaj okupaj se jednom u zivotu ko oni neuhranjenii igraci vasi
volim te ljoze
@lažni bolo Hoćemo li se smijati tvojim ograničenim komentarima? Drago mi je da vam je brko ponudio neku informaciju iz DJL Željezničara, da se opet možete \"paliti\" kako ste vi institucija hahahahahahaha......................., ja institucije braćo mila, spala ne jednog čovjeka-brku!!!!!!!!!!!!
hajd i ovo je dobro s kim igramo eno virsle igraju protiv Čapljine, Iskre, Sutjeske.... HAHAHAHAHAHAHAHAH jadni pitari
ovo igramo protiv škore? imaće šta vidjeti ;)
Igraci Fk torpedo-virsla su se konacno okupali nakon sest mjeseci redukcije vode, dosta do ljeta i kupanja u miljacki.
@SS, JESI VIDIO MENE NA TVOJOJ MAMI TRENIRAM KONACNO I JA SKONTAO DA IMA JOS DRUGIH POZA S TVOJOM MAMOM U KOJIMA MOGU BITI DOBAR 69 DOGGIE MISIONARSKA BOČNO..
MAHANJE SA VRHA PAĆENIĆKIM KLUBOVIMA