Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja samo znam da je zeljo sampion...
jbt
A ti si jadniji da ne mozes biti jadniji.Ipak tri tekme u sedam dana i 9 bodova nije lose ako se uzme u obzir da smo igrali tri jake tekme.Dobro,nismo igrali sa Travnikom:-) al et doci ce i oni na red.
Pipo gjde si ?
jadna je ova drzava gdje su nam zeljo i sarajevo najveci klubovi..do jucu mrtvi prosjek bili...ali hajd prezivila je bosna i gore
IGRACIMA U BORDO MAJICAMA SVE CESTITKE .
SAAAARAAAJEEEEVOOOO;SAAARAAAJEVOOO JOOOOOOOOOOOOJ SAMPIONIIIIIIIIIII:DERANJE GUZOVA:JOS KAD UDZE ZUNJINJO
Nema Nijaza nema bodova hahahahahaha
stumfovska posla...
Ahahahaha mali seljo ode opet u agoniju i to ponovo jedno 7 godina ih nece biti nigdje hahahahah, vazda bili mali i ostali !!! Sad ce Amar opet ono nakve izjave davati tipa \"nije mi jasno sta se desava u glavama mojih igraca ,imat cemo sutra veliki razgovor prije treninga\"
Iskomplexirani pitari heheheh igraju kuci pa kontaju najjaci buahahaha jos ste vi mali pitarcici
Dobro pitari izgleda digao Nijaz Brkovic ruke od nas i nema para nema bodova... Amar je kloc...
Sarajevoooooooooo najaci klub
Vidi PIPA sad mu i osim kloc, ma vi ste svi strumfovi klocevi plavo s...e.
seljo je krepo!