Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice to prava fudbalska poslastica, pa da gledaoci širom BiH preko tv-a vide kakvu ŽELJO ekipu ima i da se svi ugledaju na naš ferplay, gostoprimstvo i navijanje bez nacionalizma!!! Neka bolji pobijedi! JURIŠ!!!
Igraj sarajvo, igraj Poćeraj mirza, ooojhaa.. Ups, pa sarajvo ispalo daaaavnooo...
@bordeaux E kad bi svi, ili bar vecina razmisljali kao ti... Bilo bi nesto sasvim drugo... Ovako tavorimo u sivilu kao provincijalci. Svaka cast ya komentar...
naprijed željo, otresite ove fašiste. ja kao pitar vazda ću navijati protiv vas, jer j_.eb_.i ga ipak smo rivali. ali, kad su u pitanju fašistiški klubovi, ne da mi obraz da navijam protiv vas. ovi iznad mene što se prepucavaju na relaciji sarajevo - željezničar, nek malo razmisle glavom mutavom ;)
sarajevo danas igra na čevljanovićima gdje inace imaju veliki broj simpatizera
SARAJEVO dika nasa , zeljeznicar .k.i.t.a. nasa !
Protiv koga Sarajevo igra?
Volim ŽELJA!
aj sikter na vijest o sarajevu u kupu!nemozete,stooo?aaaaaaa,pa sarajevo ispalo iz kupa jos prosle godine!!! lijecenje divovskih komplexa,sta drugo reci p.s.-za prvi april glavna šala-\"sarajevo sampion\"
Fk kiseljak - Fk listica ko ce pobijediti ???
FKS - INSTITUCIJA za malene ;) !
Naprijed ŽELJO ljubaavi moja!!!
nadam se da ce igraci pruziti maksimum kako bismo uzivali u ovoj utakmnici :D btw. nek je sa srecom i jednim i drugim i neka bolji pobjedi! Zeljooo
Ukida se sve od 1 aprila halo