Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zeljo makar ima svoj stadion kreteni glupi a gdje je vas, nema te ga eto gdje je... komunjare jedne zeljo je stariji klub i pravi gradski a za fks svakim danom navijaju sve vise dosljaci i seljaci citav buca city.. i oni su sad \"carsianeri\" sto nemogu to.... ZELJO JE INSTITUCIJA BOG I ALLAH I SVE.... a sve ostalo je manje vrijedno...
Iskreno se nadam da će osoba koja se odaziva na ime sAMAR nOSIM pognute glave(otprilike u visini Janjoševog šlica)i omušenih brkova napustiti stadion(tj.pokušaj stadiona)grbavaca.
Ipak je to nas jedan i jedini Vjeciti Derbi i nije mi jasno kako BHT nece prenositi njega nego Borac-Velez mislim nemojte me razumijet pogresno nemam nista protiv Borca ili Veleza ali ipak Zeljo vs Sarajeva je tradicija a sto se tice igre bolju ekipu od Sarajeva trenutno nema momentalno...
@prenos s obzirom na stanje i kako zeljo narocito igra.. nisu ni zasluzzili da budu na tv... velez i borac definitivno ... ha ja ..
BHT1 ce sutra prenositi Borac-Velez kao derby kola ????????
idiotiii j.ebali vas teroristi ovo je clanak o derbiju, stoke maloumne ne palite se bezveze na komentare vlaske
SAMO TEBE VOLIMOOO SAMO TEBE BODRIMOOO SAMO TI SI, SAMPION TEBE VOLI SJEVER TVOOJ FKS Forever
Hapsit pa ga baciti lavovima u Pionirskoj dolini !
@anal-izator a gdje je to sve živio ovaj terorista - u BiH ? Sve to ide do vtrha vlasti u BiH, zato bogami treba ovog Nikolu Špirića podhitno hapsiti !
Sutra idem na najveci kulturni dogadjaj u gradu poslije MESSA, a vi se crnjacite sranjima. VOLIM TE ZELJO
kumeee, sarajevo i zeljo igraju, porodica mi je na drugom mjestu a kamoli neki lazni terorizam ;
nabijem i tebe i udarnu vijesti... tebi u glavi sve crno... pusti nas da se radujemo a inace pokusaj doci ranije na sarajevo x oko 9-10 kada je ta vijet i bila... idi ubi pa se pistolj...
Bice ovo jos jedno divno valjanje u blatu
Dok sva svjetska stampa ima za udarnu vijest zlocin u Fort Hood gdje je izvrsen teroristicki cin od strane islamskog teroriste Malik Nadal Hasan koji je u b i o dvanaest i ranio trideset i jednog amarickog vojnika, sarajevo-x i \"Dnevni Havaz\" kao udarnu vijest objavljuju ovu \"sportsku marginu\", ne pridajuci znacaja i pokusavajuci zataskati zlocin koji je odjeknuo citavim svijetom. Sledece sto cete pokusati da zataskate je vjerovatno, gdje je Malik sve zivio, i pripremao se za ovaj teroristicki cin..
Put da je ovaj reko nesta ispravno..Mislim taj maloumnik sto se stalno javalja..