Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ko kakav link ekme da sibne
danas hladan tus na Grbavici....kao prosli put.....hahaha NKŽ-FCS 0-1
@SVIMA VAMA !!! ... jell ovdje ima neko kome je zapravo stalo da njegov klub pobijedi danas, jer se da primjetiti samo 20-ak osoba kojima je glavni cilj da pucaju suplju i gadjaju u prazno .. ajde zdravo, cao :s
Manijaci, oprostite što smo bili do sada bučni, eto sad će te se možda i čuti, dotakli ste dno dna!
kazu bice danas gusto, bice 0:2!!! hahahahahahah saaaaaaaaaaaraaaaaaajeeeevooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHA AZRAELE MOJ GRAD MOJ KLUB
nekad na jednom derbiju 55000 ljudi a danas se treba odigrati pet derbija da bi se došlo do te cifre.jad i bijeda.
mozete mu vala i po cenera dati sto se mene tice :)))) usput imate i trave gore pa nema frke za klopu, male moje ovcice
blekinho vako skuplja lovu da isplati igračima plate. , Hz= Krave muzare
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DYbq-2aWp1uA&h=b6cb0 ovo je dovoljan pokazatelj ujedinjenosti navijaca HZ i sa zadovoljstvom cemo dati svi po 3KM X 3500=cener za igrace :P MOJ GRAD, MOJ KLUB
http://www.youtube.com/watch?v=pyZMDQZHgWg
Derbi se na proljeće igra na Koševu, da li misliš da će 1800 ulaznica (5%) biti dovoljno za jug i zapad?
@analiticar A ko daje za pravo tim navijacima da oni nekog uslovljavaju ? Da oni, kao, nesto zahtjevaju ? Pa gdje to ima, majke-ti !? Kuci pa uslovljavaj.Ako je imas i ako mozes. Domacin odlucuje na svom pragu,kontas? U ostalom broj gostujucih bi bio 2500 maximum, a po UEFA-i 5% kapaciteta ja za goste.. Hvala i prijatno.
opet cemo danas da dobijemo pitare a zasto i ne bi Zeljo ce da dobije jos jedan lokalni derbi!! Zeljo, to je moj TIM! pa cak je i Samaran rekao, dovidjenja drago sarajevo :)
vazda je fks bio seljoberski klub...