Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda bi bilo bolje da idu na ajvatovicu, izgleda da od medjugorja slabo nafake imaju
neki cudni vjetrovi duvaju u zeljeznicaru prodaju igrace mjenjaju trenere koji ih je uveu u evropu i postavio rekord bez izgubljenje takme i sta ocekuju samo me interesuje NE MOZE I JARE I PARE CUNA VAM
mogu i u Visoko, ima neki dedo saljwva strave i skida sihire hehehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bice gusto.... Ama nece uopce biti gusto
Dokle će imbecilni novinari ovu utakmicu zvati vječiti derbi kada je to uvijek bio naziv za utakmice beogradskih fudbalskih ekipa Partizana i Crvene Zvezde.
Ma ne moze vam ni Gospa pomoci u nedjelju. Dzaba idete
mozda vam se ukazu 3 boda BUHAHAHAHAHAHAHAHAAH
pobijedite Sarajevo i sve vam je oprosteno TM 1921
jesmo mi tezak narod...kaze slaba posjeta u PL BiH...pa dje nece...bosnjo ne gleda na tv-u levante - granada dje da gleda PLBiH...Opasan smo mi narod,samo standarde ganjamo!!!Podhitno ukinut SK i Arene pa cete gledat k.a.r.u...
I ovaj put će jaki Željo,Evrpski Željo igrati,što se kaže,u kost.Drukčije i ne mogu niti znaju
Idite pomolite se svijetlećoj gospi :D
PREDAJ SE STRUMFE IZGUBIO SI BOJ
Meditiraju pred katastrofu i gledaju serijale sa Historija "Kako preživjeti kataklizmu - udar asteroida."
otisli u medjugorje da im se ukazu bodovi
Mozda im se gospa ukaze!!!
Derbi je, nikad se ne zna 37xHa
Boli me više glava od vječitih derbija i na njima neriješenih rezultata, po mogućnosti bez golova.
neki cudni vjetrovi pusu ..........
Šta znači ta komunistička floskula-VJEČITI DERBY?
Daleko je to od derbija, s tim se slažem, ali zašto je to komunistčka floskula? Što se počela koristiti u doba postojanja SKJ?
Tebi se izgleda priviđaju komunisti čiju vladavinu nisi osjetio ali su ti zato osjetili stari i dedo koji su sigurno bili ustaše, četnici ili mladi muslimani (ovisno od religije koje upražnjavaš) i koji su na sve načine 50g. pokušavali strušiti zdrav sistem da bi stvorili ovo što imamo danas.