Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahaha...
Gdje su vama vasi brazilci hahahahhaah
@Punac Gdje vam je Simeone? Jestel rijesili imovinsko-pravne odnose sami sa sobom i poceli praviti tribinu da moze raja normalno sjesti bez straha da nesto ne iskoci odozdo? Ozbiljno pitam.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vidite, kakvi ste pacenici vi pitari (cast casnim izuzecima). Vas kompleks ne nevidjen, lupate i pricate u prazno, lajete na mjesec, a covjek moze uraditi velike stvari. I nekako imam osjecaj da hoce! A ja, licno ja, prekjuce sam u superlativima govorio o Duljevicu i Cimirotu i pozivao da se, pogotovo ovaj drugi, pod hitno stavi medju pevih 11 repke jer to momak zazluzuje. Nemam kompleksa, razumjem se u ovaj esnaf, nisam pacenik, a i ciste sam duse! Pametnije vam je da se zabavite vasim smetljem
Nije ni upoznao igrace a odmah na titulu. I opet ce biti kuknjave kad trehnete od zemlju poslije ovakvih letova
Ovo su sve predizborne gluposti.Na sav glas tvrditi da uzima titulu!!??Pa to ne može ni Barcelona u BBVA ,niti Juventus u Seria A,a kamoli Manu ili City ili bilo tko u Premier league. Gade mi se ovakve izjave.Podcijenjivanje svega i svacega. Kaži SPREMNI smo se boriti se svih 90 minuta,cijelo prvenstvo,plačati igrače.biti fer na terenu,,biti namazan izvan terena..pa šta bude.On u svojoj trenerskoj karijeri ima po jednu trecinu i pobjeda i nerješenih i poraza..Ko da smo mi ovdje levati.MRŠ!
@BosmalBoyy3 budes li sta komentarisao lose prestat cu te followati. hahaha
kad ce vjencanje vise hahaha
Da li je potpisao ugovor?.... Mislim," o cesiji ".
Kako volim ovaj klub. Mosa Ljože.
Hahahaha! Hu iz ju?! Cirkus made by mrljo se nastavlja. Čas stolice, čas dozvole, čas tribine, čas sredstva za čišćenje, hebo Dinastiju, vi ste zakon!!
Normalno da smo ZAKON.
Ocistite nekad onu rugobu na kosevu, kad god dodjem na tekmu sve prljav jedino mozes sjest i vip lozu na zapadu
Arkanov igrač a željo Bgte
ide vlak,ide vlak a u njemu manijaaaaaak...
ista greska kao i komsije sa koseva. Ne mogu da shvatim da nikog u Bosni nema da trenira zelju i da niko od zeljinih asova to isto neche. Sad ce dovesti 5-6 provjerenih igraca od 30+, potpisat ugovore i on kad ode ostase dugovi. Iskreno se nadam da grijesim.
Sto su se pitari napalili, u govnima go grla, a pokusavaju nesto na smijeh da prebace los pokusaj DINO OSTANI
Samo isprskaj pitare 2 ili 4 puta, ako budu u ligi za prvaka
Još je rano bilo šta govoriti dok ne počne prvenstvo
simeone sjeban
nemojte samo da vam Celik pravi probleme hehehehehehhe
Rastalit ce se mali Celik opet na Grbavici, a u smrdljivoj Zenici pocinjemo novi niz bez poraza.