Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi ovo, prva recenica"Stručni štab FK Sarajevo, na čelu s Dinom Đurbuzovićem, danas je izvršio prozivku koja je označila početak priprema kluba s Grbavice."
Strucni stab fk Sarajevo na celu sa Đurbuzovicem??
Sigurno se salite hahahahahahahahah
Drago mi je vidjeti Zolotića, poslije toliko vremena, SRETNO ŽELJO!
marjane legendo dobrodoso nazad
Ima li vode ?
Jeste nepismeni jbt , aj sve to al najgore je kad samo copy-paste teksta urade cccc
I ko ono rece da je klix profesionalan...hahahahhahahhahahahhahahahah i napadaju vas hakeri?....tugo moja e sad bi ja da pitam nakon ovih kriminalnih gresaka...ono udruzenje novinara ''bla bla nesto'' sto vas je kao stalo u odbranu...pa ovo je sevap barat svaki pola sata...da ne citam gluposti.
hahahha pa ovi novinari sa Klxa su stvarno polupismeni!!! Prekrstise Sandu Dubravcic, sa Simunjak u Simunic, ovdje Dinu poslase u FK Sarajevo....amaterizam do bola.
Ovo nije amaterizam od novinarstva, prave takve greske da je vec preslo u bruku i sramotu...
naprijed PLAVI nek se zna žegat ćemo horde zla, ŠAMPIONI
Stručni štab FK Sarajevo, na čelu s Dinom Đurbuzovićem, danas je izvršio prozivku koja je označila početak priprema kluba s Grbavice. koji bag nmg vjerovat!
TIII SI ZELJOOOO SAMPIOON !
Marjane legendo!