Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kada ne igraju dobro pobjeđuju a sta li tek rade protivniku kada igraju dobro !? odlika velikih ekipa jeste da pobjeđuju i kada ne ide kako treba, Manijaka desetak puta više nego ukupno domaćih na cijelom stadionu, teren oranica bas kako i priliči ovima iz šumske republike vidi se da se snalaze na njemu bas kako treba, totalni anti fudbal, sve u svemu NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Pa otkud će bit domaćih kad je to sve stoka iz Knina i okoline ;)
Strasni Željezničar!!! Mater usta svima iz manjeg entiteta, a posebno nasim komsinicama sa Bara...
*** te brat sa Bara :D
Jel komšinica još uvijek Bošnjakinja/Bosanka iz RBiH il je opet postala Smrdoslovenka otkad je SDP na vlasti?
Koje plakate igraci u bijelom drze? Sta pise na njima i molim vas gdje je istocno Sarajevo? Ja sam rodjena sarajka ali ne znam, objasnite mi.
Drago mi je za Zeljeznicara, ali molim citaoce da mi objasne gdje se igrala utakmica. Citam u istocnom Sarajevu, a gdje je to? Molim vas da mi objasnite, zar Sarajevo nije Sarajevo. Unaprijed hvala, naprijed Zeljo!
Drago mi je za pobjedu Zeljeznicara, samo moze li mi neko objasniti gdje se utakmica igrala. Citam u istocnom Sarajevu, a gdje je to? Molim citaoce da mi objasne, i unaprijed se zahvaljujem.
Trpanje levata se nastavlja... :D
tacno 94 sokola na triibini, ko nevjeruje nek prebroji :-)
Ooooooooo ponadali se neki levati da ce prici na bod razlike ali Amarovi komandosi su mislili drugacije...
mosa ljože,ocam
Željo sije strah i trepet hahahahahha,a kad im dodje bilo ko ko nije iz Bosne,prime petardu kod od sale,eto kakva je to sila hahahahahahaha....ludilo brate
liga se usmrdila..Sloboda Tuzla!