Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Na današnji dan prije 1921. godine..\",polupismenost je jedan od uslova da te prime na klix...
...i onda hrvati kažu nisu imali prava na jezik... a sve Športski klubovi...
Pa procitate li vi clanak prije nego sto ga objavite? \"Na današnji dan prije 1921. godine Fudbalski klub Željezničar odigrao je prvu zvaničnu utakmicu protiv SAŠK-a na stadionu na Kovačićima\"
@ JAaaaaa U pravu si ... vidim po plusevima da te današnja \'sarajevska raja\' nije skontala ... toliko o tome tko danas živi u Sarajevu koje je NEKADA BILO multietično ... eh, lijepo moje Sarajevo koje više ne postoji
Osnovali ga Hrvati i Srbi kao i sve dobro što postoji u Sarajevu ... šteta što su došli Varvari i istjerali Rimljane ... tužno ali najtužnije za \'grad\'
@balo Hajd` ti nama reci balo, koliko ti je k.i.t.a sestri u usta stalo !?
@Zlx Mene tvoja mama svaku noć moli da je satirem, nemam više volje pa sam pozvao raju sa Sjevera da naprave redaljku na njenom oralnom i vaginalnom otvoru.....
\"Na današnji dan prije 1921. godine\" No comment
Prije nego je izmišljena povijest Muslimana BiH stvoren je športski klub Željezničar. Eto današnji talibani pa ni Muhamend Filipović (zanimljivo prezime) ne mogu razvit teoriju da su klub osnovali stari bošnjani i da se u biti zvao Hanuba fudbal. Eto Muslići navijajte za športski klub i mašite Turskim zastavama.
iiii daBogda se se ugasili
@balo Opet sam ti mamu satro` sinoc..
ja konto neki klub iz Kreseva
@Rajvosa Dao najbolje igrače, hahaha, dečko zaboravljaš na jednog Papeta (najboljeg igrača BiH svih vremena i najboljeg stranog igrača u jednoj fudbalskoj velesili Francuskoj), jednog Haseta (drugog najboljeg igrača BiH svih vremena), V.Musemića (najboljeg golgetera Kupa šampiona) i da ne nabrajam dalje...... Evo zbog ovih laži moram da komentarišem tekstove o vama, jer odgajate svoje podmlatke na LAŽIMA!!!!!
@bolo i @BOLO Tupsoni, moram komentarisati vaš klub jer vam pokušavam činjenicama dokazati i pokazati koliko ste mali, kako se ne bi u budućnosti provaljivali..... Kada je riječ o GOŠK-u to je izgubljena utakmica na koju sam ja ponosan jer smo tim gubitkom potvrdili da igramo pošteno i bez sudijskog navlačenja, za razliku od vas...., međutim, gledam sinoć pregled pa zaključih izgleda da vam i sudije više ne mogu pomoći (poništen gol Zrinjskog)..... A što se tiče 15 bodova, moraš biti objektivan pa znati da je nama Komitet oduzeo 6 bodova, a vama dodijelio 10 tako da je na kraju trebalo biti +1 u našu korist..., tako bi bilo u normalnom prvenstvu i onda se šampion (FKS) ne bi brukao protiv planinara iz Slovenije...., no...., to je ta KUKURUZNO-POLITIČKA LIGA u kojoj profitirate vi, Lištica i Borac.... Počnite voliti istinu, nemojte da vas ona boli...., Sretan rodjendan :-)
Bolo ne mozes od kojekakvih GOŠK-ova gubit bodove i pricat da drugi osvajaju titule politikom...Ne mozes zaostajat 15 bodova za Zeljom i pricat da je sve to namjesteno ili kupljeno... Dobro ti rece ovaj prije mene, zavist ti iz ociju izbija djecace ;)
Za ove što pametuju o multietičnosti I danas za Željezničar igraju Vasilić,Bogičević,Antolović,Kvesić,Stanić,Ćutuk;Tomić,menadžer kluba Amar Osim dijete Hrvata i Bošnjakinje,prema tome F.K.Željezničar i grad Sarajevo su bili i ostali multietični.Drugo je što vi nevidite dalje od svojih selendri.
Veličina kluba se pored trofeja mjeri i time da svaki članak Željezničara najviše prokomentarišu komšije navijači manjeg sarajevskog kluba na čelu sa tobom koji si najredovniji u komentarima o Željezničaru.npr nemože se vidjeti ni jedan tvoj komentar na članak o rudaru,slaviji,zvijezdi itd.zato što su to mali i nebitini klubovi,ali kad je Željezničar u pitanju tu si redovniji od bilo kojeg Manijaka.E to je Veličina.Zapitaj se zašto komentarišeš svaki članak o Željezničaru.