Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivije bilo gledat dimnjak u vatikanu 2 sata nego ovo s r a nj e od tekme
Sreca pa sudac ne svira penal za Zrinski.
veceg sranja od utakmice moje oci nisu vidjele. Tuga i igra i posjeta.. o navijanju je suvise pisati, cemer teski.. i ono malo sto se pojavilo na tribini sve neke konjske glave cisto se pojavili a onda ti se nadju takvi dijeliti lekcije o navijanju nama u tuzli pa u zenici, u mostaru..
Vidi se* Pardon
Kreteni jedni pjesma je bila jebi zrinjski le a i ultrase... Vidise koliko vas ide na utakmice.
Svehrvatsko finale
Šta je sa onim Tomićem,ne znan kako mu ime.Mislim da je upravo iz Zrinjskog došao na Grbavicu.
Vedran je poginuo u sukobu koji su izazvali neki pripadnici Horda zla.Ubojica mora pod svaku cijenu biti kažnjen i tu dileme nema.Bio sam već par puta u Š.Brijegu,Posušju i nisam nikakvih problema imao.To je bio izdvojen slučaj.ne ponovio se.
JESU TO ONI STO KARAJU ZELJU I ZIVE U VESELJU ?????
Osjetio se izostanak Vukasovica!
pitari možete li 5 minuta bez nas? kompleksi su čudo.
Amare ufuro si se da si Capelo,sramota kako igraju,sudjenje je bilo posteno,oba crvena su bila,a za penal mislim da je pravilo da u sesnaestercu nema prednosti,znaci bio je penal cist ko suza...sad su nas vile pronosale,uzvrat je za 3 sedmice,dedera Amare malo rastresi ekipu.
Koja ironija ! O namjestanju pricaju torpedovci cijim protivnicima je sudija ponistio 2 cista gola, a mi dobili nepostejeci crveni u 30 minuti. To mogu samo ISFRUSTRIRANI torpedovci.kako ste samo maleni
mogu vam reći da se Zrinjski stvarno dobro pojačao odlaskom Selimovića, pa taj dečko nezna hodat po cesi, a kamoli igrat nogomet. a onaj Poredski je takav kloc, da za kuću ne može igrat...
BORDO DOK JE TAKVIH DA SE RADUJES STO PROLAZE SKUTORI I BICE MRTVIH VEDRANA PO USTASKIM KRAJEVIMA. SVI STE IZA NAS PORTALCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO TAD SHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
Haha eh evo vam "dupla cuna" necete nista osvojit skretnicari,opet ponavljam,ima da se igramo sa vama na Grbavici....
Kako nas dobro vodi predsjednik Brodareva. Tonemo kao Titanic.