Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi strunfovi ni teoreski nisu dobili jacu ekipu u zadnje dvije godine ako grjesim nek me neko ispravi
Zar nije cilj Evropa jadovi jadni!?Svo vrijeme mudro skidaju pritisak sa sebe i bacaju šuplju "cilj nam je Evropa"dok se Sarajevo pored borbe na terenu mora čitavo proljeće boriti sa medijskim pritiskom i na kraju će InsAllah izaći kao pobjednik!!!!
NEMA NEMA NEMA PREDAJE !
Ako i Željo i Sarajevo dobiju ove utakmice do kraja, titula će pripasti FKS zbog boda razlike. Kiks nije dozvoljen ni jednima ni drugima. Ko prvi napravi grešku, može se pozdraviti s titulom.
titula ce pripasti Sarajevu jer Seljini aferimi protiv Leotara u Trebinju vrlo brzo dolaze na naplatu ahahahahahahah
Mirsade da nam ne dođe kralj Azmir....a ovako pošto je on tu uskoro,već od avgusta ćes gledati Slobodu u vrhu ove miki maus lige...prati samo sad pojačanja koja dolaze u ovom prelaznom roku i sve će ti biti jasno.Pozdrav iz TZ
tan tan tanana horde su pune para tan tan tanana al' nisu nam do koljena... široka ramena muda malena tan tan tanana
znaci to je taj igrac za Liga petice
predaj se strumfe, izgubio si boj... ;)
uvalio mi Zajko svoj.....