Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Zeljo ceto plava.....
Idemo Željo ljubavi moja
Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zeljo igraj i pobjedi..
Insider iz nyona za klix...izbacili su hrvatsku sa Eura 2016. Thomas Partl je vec donio svoju odluku,ceka se objava oko 16:00
Zeljo to je moj tim,Zeljo I kunem se ...
Isanovicu sta ima u selimovicevom supku... Bindo jedna pitarska
Naprijed zeleni!
Sretno plavcima,,obradujte svoje najvjernije
Od 20:00h BIH ostaje bez predstavnika u Euro takmičenjima.
U cemu je problem.Probati odigrati muski sa srcem.Lopta je okrugla Ferancvaros je opasna ekipa kao sto su pokazali u Madjarskoj.
Sretno zeljina djeco iako tek po ovim evropskim utakmicama se vidi koliko nam klupski fudbal skripi
Naravno Zeljo mora odigrati kao drugo poluvrijeme u Bundipesti onda je prolaz.Napadati i braniti se na njihovoj polovini ne dozvoliti protivniku da igra.Sto se tice Sarajeva vec na Kosevu se vidjelo da je to ekipa bez zara i srca odigralo utakmicu.Koliko god jake ekipe bile treba igrati a ne setati po terenu.
Uz maksimalan prisutp kao u prvo utakmici uvjeren sam u prolaz dalje ! Volim te Željo !!!
Nakon katastrofalnog jučerašnjeg dana,, hajde Željo ,obraduj nas večeras
bit ce kise veceras, a mozda padne i grad, a i dini se moraju zelje ispunjavati, u svakom slucaju sretno voljeni klube
Ne sumuljam u Zelju ni sekunde ti momci imaju muda i srce i pravo trenera poginuce za prolaz.a oni sinoc satro tetovaze brade celave glave kurtoni od igraca jedono Barbaric momak odigro dobro i normalno izgleda.Nek pokazuju tetovaze kad daju go u Vitezu i Bijeljinji a plave momcine cista tijela ako bogda u Belgiji
Normala kralju. Idemo okupirati Liege kao što smo s Bosnom i Hercegovinom prije 6 godina :)))))
Zeljo mora igrati ko Lech sinoc da bi proso dalje... imaju naravno velike sanse! Samo agresivno, pravi faulove na centru i nedaj prici golu... ako bi koja kontra dobro i jeste a ako ne samo ne primiti go je bitno! Ferencvaros je jak ali nemaju ni oni neke ideje kad im se postavis hrabro i sigurno! SRETNO ZELJO!
Gdje si pokupio sve to znanje da i ja idem?
Predaleko je to mjesto za tebe, da nije rek'o bi ti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sretno.