Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lapsus glup si ne moze zeliti polufinale kad polufinale igra protiv Barcelone sosonu, nemoj komentarisati ako nisi informisan
I ja bih jagnjetine, ali nema.
KRISTINA HAJ NE PRDI MAJKE TI ČUJ ON BI U FINALE :) MOŽE, AL NA TRIBINE :))
nije 5-0 magarac već 1-1
MALO SUTRA................................)/
Ima i Real šanse s onakvom ekipom i MOURINJOM. Da mi je samo vidit koga će svi podržavati ako Real izbaci Barcelonu. Inače ne volim nešto ni jedne ni druge da se zna. Komentiram ovo samo zbog ovih NAJNOVIJIH simpatizera.
Cuj ti ovog peder/cica, on vec kao zna da ce se naci u finalu, jarane Barca ce vas zgaziti sve 4 tekme!
Zelio je i Junino pobijediti barsu 4:0... pa sta je bilo?
Ubit ce vas Rooney :)
U transferu vrijednom 27 miliona funti u ljeto 2010. godine D5ko je napustio Wolfsburg i otisnuo se u City u kojem je pronašao sreću i igrački se potvrdio brzo se adaptiravši na novo okruženje.
nemate šansi
i tata bi sine, ali...
Želim i ja mnogo šta pa...
Želim finale LP-a protiv Manchester Uniteda\" a treba Želim polufinale LP-a protiv Manchester Uniteda .
prvi