Cristiano Ronaldo
0

"Želim finale LP-a protiv Manchester Uniteda"

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Premda je pred njim i njegovim saigračima iznimno teško polufinale Lige prvaka protiv Barcelone, Realov napadač Cristiano Ronaldo već sanja finalnu utakmicu. I suparnika u njoj.

U transferu vrijednom 94 miliona eura u ljeto 2009. godine Ronaldo je napustio Manchester United i otisnuo se u Madrid u kojem je pronašao sreću i igrački se potvrdio brzo se adaptiravši na novo okruženje. Staro nije zaboravio i njegovi bivši saigrači njegova su želja u borbi za naslov najbolje ekipe Starog kontinenta.

"U finalu želim Manchester United. Pitate li me da li bih potpisao finale između Reala i Manchestera, moj je odgovor - naravno da bih. Bio bih sretan da tako i bude. U Manchesteru imam mnogo prijatelja i uspomena i volio bih da se to dogodi. Proveo sam tamo šest lijepih godina", kaže portugalski napadač.

Da bi se Ronaldova želja i ostvarila United će morati u polufinalu izbaciti Schalke, a Real Barcelonu. Svjestan je toga i najbolji igrač "kraljeva".

"Finale je daleka budućnost, slijede nam utakmice protiv Barcelone. U ovom trenutku mi i oni smo najbolje dvije ekipe svijeta, naš dvoboj s njima natjerat će cijeli svijet na gledanje utakmice. Popravili smo se, moramo vjerovati da ih možemo savladati", dodao je Ronaldo čija je ekipa u posljednjem "el clasicu" izgubila 5-0.

Real i Barcelona u kratkom će se razdoblju susresti čak četiri puta. Već nadolazeće subote u Primeri, potom u finalu Kupa kralja, a onda dva puta u polufinalu Lige prvaka.