Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamić je sposoban covjek , on svoje igrace prodaje priglupoj evropi i to je to , i svaka cast ljudiam poput njega ,sta treba ostavljati talente od momaka pa da mora dizati im basnoslovno plaću, kome obicnim sportistima koji samo trce za loptom da imaju u hrvatskoj po 40 000 eura platu dok doktor nema ni 1000 , narod je jos glup gospodine Mamiću ti prodaji cumur glupim evropejcima i svaki bonus koji pri tome stvoris je tvoj i sasvim je legalan mučka djubrad jedna !
ako je uspjeh biti lopov al da te ne uhvate i nije ti neki uspjeh,neka hvala
Gledao sam danas emisiju, Hrvati pravi Balkanci, svi koji nešto uspiju završe u Zatvoru. Čovjek uplatio 200 miliona eura na ime poreza a ovaj mu prigovara što je prihvatio od Grada 25 miliona eura. Ne zna idiot novinarski da je razlika čitavih 175 miliona eurića.
Ovaj papak ce zavrsiti kao Gaddafi!
Mamic izdominirao Acu Stankovica. Antologijska emisija
I ove sto hapse isto nabijem