Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj hrvatski zakonik je nesto sto Bosni treba i pod hitno prilagoditi bosanskim uvjetima a zatim na usvajanje u Skupstinsku proceduru RBiH a nakon izglasavanja primjeniti retrogradno na sve one nase Ronhilase koji siju mrznju protiv vlastite drzave I debelo zaradjuju na tome
...brbore, šta li je tebi u glavi na mjestu mozga :)...vakuum ?
U siječnju i veljači mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića. U ožujku je trenutni plus 3475 kuna. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
Standadna prica, lovac u mutnom kad ga stisne financijska prvo poteze za patrijotizmom. Odma je hrvatina na kvadrat, takvi su bili svi simpatizeri HDZ, a opeljesili hrvatsku kosto je nijedan srbin nebi bio u stanju opeljesit. Da je Sanader jedan ni po jada, nego ima 1001 sanader, a familiju Tudjman da i ne pominjemo. Al eto vec 20 godina narod pada na iste fore. Pa sta i ako je Jovanovic Binasr, sto bi on bio manje zasluzan gradjanin svoje drzave od Zdravkeca koji se obogatio lopovlukom ? Citam negdje Jovanovic proveo 200 dana u borbi, Zdravkec 0. Eto ti patrijotizma i g.ovana. da ne govorimo da su ovakve izjave cist fasizam isto onoliko koliko su to i Dodikove izjave.
Nisu ga trebali ni zatvarati ja licno ne vidim nista lose u njegovoj izjavi.
Prvo ispravka netačnog navoda za tzv. novinare Klix-a: FK DINAMO ZAGREB ne postoji, postoji samo GNK DINAMO ZAGREB. Mamiću majstore, BOSNA JE UZ TEBE.
Hmm, gdje je sloboda govora? U Nl bi mogao da izvredja cijele narode, predsjednike drugih drzava, nema koga nema, i spadalo bi u slobodu govora i nikom nista. Ma da se meni vise svidja HR postup....niko nikog ne bi trebao vrijedjati, malo kulture nije na omet, treba se znati ponasati.
Ako Mamić pročita ovak članak i u njemu da je Dinamo fudbalski klub..odraće vas Klix-aši.
@TraditionTko o cemu ti lajes na skutore ,ma znam ja nije to bez razloga.Tesko je cijeli zivot sanjati o nedostiznom,a za tebe je to biti Hercegovac bar na jedan dan.
taj lajavac je zasluzio da prdi iza resetaka,govno jedno seosko
PRAVDA JE ZADOVOLJENA JER COVJEK JE REKAO ISTINU DA SU KOKARDASI OKUPIRALI VLAST HRVATSKE TO JE ISTINA POGLEDAJTE IM MINISTRE,POLICIJU TUZILASTVO NOVINE TV ITD!!SVE GOLI KOKARDAS A MANJINA NESVATLJIVO DA COVJEK KOJI KAZE ISTINU MOZE DA ODGOVARA KRIVICNO!!
bahati provincijalac....kad lova udari u glavu a mediji daju prostora....Hrvatska ima drzavu od koje smo mi miljama daleko....
Potukli se Vlaji i Vlasi.
Od ovog primitivca sa dna kace se i ne može čuti niti jedno pametno i normalno slovo a kamoli riječ ili rečenica.
Mamić je heroj i genijalac, Jovanović je primitivno komunjarsko smeće. Toga boljševika treba poslati u Sjevernu Koreju. Neka tamo postane Veliki Vođa, takvi Hrvatskoj ne trebaju. Dovoljno mu je pogledati faci da vidite da je sazdan od zla.