Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbg to onda znači da će Borac ipak biti,da prostite zguž3n ovog vikenda
Naravno da se ne treba odgodit, pa nije trnje nego snijeg ocisti se i cao, ha ya, to nigdje nema da se zbog snijega odgadja kolo.
Furaju se na gras.
i ja nekontam, pored ovakve infrastrukture stadiona premier lige bih (grijaci, grtalice) oni razmatraju odgadjanje kola...bas smijesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa nije palo 30 metara nego 30 cenata jbt
Ma iovako igraju na oranicama svi manje vise pa im nije veliki ni problem navic se na ne(vrijeme)
Kako glup (i bespotreban) clanak...| Isto da su objavili recimo na vremenskoj prognozi "Snijeg nece ni danas NE PADATI..."
Ionako će biti neriješeno, nebitno za dva osrednja kluba Želju i Borca, ovo je mnogo bitnije za velike ekipe poput Sarajeva, eh sad opalite po bordo minus ikoni. :)
Da navijaci odrzavaju nasu ligu u zivotu ona bi davno umrla. Dinamo nema 20 navijaca al je zato najbolji klub na Balkanu. Svagde se fudbal igra zbog navijaca a kod nas navijaci nemaju sta gledati pa se fudbal vise igra na silu od strane jednogodisnje prolaznih fudbalera amatera koji nam se predstavlhaju kao pojacanja
Zbog cega jos nece biti odgodjeno ?
Sad bi trebalo te vrle navijače zovnut po lopate al kujac
Ma odgodite do proljeca, svakako se sve zna unaprijed.
aj dobro je, necete gušit o tom necemu sto zovete liga
Ne mogu se ceste ocistiti a ne stadioni.
Ne pratim BH fudbal. Cak sam malo ucestvovao u njemu, i od tada mi se zgadio. Sve namjesteno, samo nekakvi talovi. Postoje samo ljudi koji imaju neke interese da namjeste nesto i ovi drugi marionete koji se zadovoljavaju nekom platom i to je to.
Ne provaljuj se
NASTAVI NIZ !!!! FORCA ZELJO !!!
Nek se igra, taman da možemo grudvati ove naše levate od fudbalera.
Mirzkom, izgleda da si i ti jedan od ovih fudbaler-levata, ćim mi pucaš minuse.