Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj nadaju se da ce biti spreman za sledecu sezonu... pa moždani udar- ostecenje mozga a sad jos i operacija srca... daj boze da ovaj covjek jos bude zdrav da bude mogao setati bez icije pomoci i jesti i piti sa svojim rukama a šutanje lopte je sad stvar prošlosti
Drž se Toni svi smo uz tebe.
mujo j... ti majku svoju zbog takvih smo mi u govnima
jel vas j.e..be cassa
mujo, j.e.b.a.l.i ti kjafiri mamu. Nadam se da će Cassano potpuno oporaviti. Njega liječe vrhunski doktori u vrhunskoj klinici, a ne kao ovi naši mesari. Prema tome, može on još zaigrati.
ko ga e.b.e.,jedan kjafir manje.....R.I.P.
Ne zna se ko je gori od ove dvojice sto su ostali.
pato povrijeden vec 2 mjeseca
Čuj samo dva napadača na raspolaganju..Pato ispade štoper hahahaha
steta stvarno. zao mi covjeka. toliko je imao potencijala, pokusavao u velikim klubovima da pronadje formu, i tek sto se pronadje u milanu ovo. neki ljudi nemaju srece. gotovo je njemu sa fudbalom. nek on ziv i zdrav bude samo.
Cassa ne daj se.