Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U moru bezveznih i nepotrebnih članaka konačno da pročitam jedan normalan. Pratim PL svake godine i to je jedina liga koja me zanima jer je naša kakva god da je. Čestitke Zrinjskom na tituli.
e napokon da jos neko kaze...jeste sve, treba tu dosta jos mjenjati i raditi al kakva god da je, da je je..es, nasa je...nisam se u barci ili münchenu rodio pa da se furam nesto...
kad čujem priču "joj jesmo vas razvalili", a govore o utakmici Barcelona-Atletico ili Liverpool-Chelsea hhhhh
dovoljno je pogledati tekme olimpica zadnja 4 kola...posebno protiv zrinjskog...i stas vise gledat
nije da nije bilo sumljvih tekmi. Kad to kažem misim na utakmicu Olimpic - Zrinjski !
Liga treba da ide na 12 i onda tri kruga nek se igraju
Treba izbacit ove hibridne klubove , tipa Obarska i ta sranja
Prva HNL ima samo 10 ekipa, mi imamo cak 16, prema tome smo dosta jaci. Doduse njihova liga samo se zove 'prva' dok je nasa cak PREMIER.
Ivica Osim je predlozio smanjenje lige...covjek koji je najvise zasluzan za dizanje mrtvila u repki i nadu se neki mozgovi koji odgovara da namjestaju tekme po Prijesoru i Laktasima i ne izglasaju to. Kako ce napredovati liga kad svako kolo sudija odluci 3 tekme ili se namjeste joa dvije...Valjda ima neko savjestan da skonta da je bolje gledati Zeljo Sarajevo ili Siroki Celik 4x godianje nego Mladost Vitez..... Vise bi bilo gledalaca, kvalitetnija liga , i normalno sto je i najvaznije za ovu drzavu VISE BI SE KVALITETNIH IGRACA VRTILO U 10-12 KLUBOVA. HOCEMO SMANJENJE LIGE !!!!!!!!!!!!!!
Zasluzeno, nema govora.
http://bet365.blogger.ba/ registruj se i uzmi do 100 eura !
"elitni rang" :D
Molim te, kako ste već Željezničar poslali u Evropu iako finale Kupa još nije završeno? Normala je da će Sarajevo osvojiti i poslati Željezničar ali to još nije gotovo. Fuj, koji ste vi šibicarski medij, čuj vječiti, mrš gamad jedna kompleksaška!
zato telence sto ptice na grani znaju da celik nema dozvolu da igra u Euro ligi..ukljuci malo taj BLESIMETAR HAHAHAHAH
A Sarajevo se nesto kao nadalo? To bi im bilo po drugi put i nakon... 7 godina? :P Nista, idemo na 8! :p
Liga 12 i druga zajednicka liga od ovih ostalih zajedno sa entitetskim ligama.
naravno da treba...ako je ikako moguće na 10 klubova...kvalitet koncentrisati u manji broj ekipa i mozda naši klubovi nesto i naprave na evropskoj sceni...oranice i njive nam se više ne gledaju
Kod nas namjestanje utakmica?Ma kod na sje najbolja liga.Sve je posteno odigrano 100%.