Želi šest miliona eura
80

Zavirite u vilu Sergija Ramosa koja se prodaje u najelitnijem dijelu Madrida

D. P.
Sergio i njegova supruga Pilar prodaju vilu (Foto: Idealista.com)
(Foto: Idealista.com)
Legendarni španski nogometaš Sergio Ramos prodaje porodičnu vilu u kojoj je živio sa suprugom Pilar Rubio, a tim povodom španski mediji objavili su niz fotografija koje vam omogućavaju da zavirite u sav luksuz u kojem je živio jedan od najboljih stopera ikada.

Ramos je stavio na prodaju svoju luksuznu nekretninu u madridskom predgrađu La Moraleja, a cijena je šest miliona eura.

Ovo prostrano imanje nudi mnoštvo pogodnosti i luksuznih detalja, a prostire se na više od 1.000 kvadratnih metara. Renovirana je sofisticiranim dizajnom i opremljena je najmodernijim sistemima kućne automatizacije.

Imanje ima posebnu kuću za goste, sigurnosnu stanicu i dodatnu građevinu s hamamom, teretanom i saunom. Uz vanjski, tu je i unutarnji bazen, a impresivan je i prostrani vrt kao i bar.

Smještena u najelitnijem dijelu Madrida, ova vila ne bi trebala dugo biti na prodaji jer je oduvijek bila privlačna imućnim investitorima, a istovremeno ovaj kvart popularan je među brojnim nogometašima pa tako u njoj žive igrači Atletica i Reala.

Inače, ovaj 37-godišnjak se ljetos vratio iz Paris Saint Germaina u Sevillu, klub u kojem je počeo karijeru. U međuvremenu je najviše uspjeha ostvario tokom 16 godina u Real Madridu kada je i osvojio najveći dio prestižnih nogometnih trofeja.

Kako izgleda luksuzno imanje Sergija i njegove supruge Pilar pogledajte u fotogaleriji, a koju je ekskluzivno objavila kompanija Idealista, zadužena za prodaju vile.